fly guy Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Zapraszam na 10.15 do hali Społem na ul. Północną w Łodzi - jak mnie ograsz w kosza 1 na 1 to od razu idziemy na wystawę Druga opcja: o 12:30 meldujesz się w Palmiarni z cieplutką dużą pizzą - wtedy i ja będę (chłopaki z Carnisany też pewnie nie będą mieli nic przeciwko ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Zapraszam na 10.15 do hali Społem na ul. Północną w Łodzi - jak mnie ograsz w kosza 1 na 1 to od razu idziemy na wystawę Druga opcja: o 12:30 meldujesz się w Palmiarni z cieplutką dużą pizzą - wtedy i ja będę (chłopaki z Carnisany też pewnie nie będą mieli nic przeciwko ) Kurcze, jaki ten świat musi być skomplikowany dla zwykłego mieszkańca miasta Łodzi, wciagle ta rywalizacja... i jeszcze pod pretekstem wygranej? A nie lepiej zaproponować spotkanie integracyjne po wystawie w manufakturze? Wsztscy byli by sczęśliwi.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snello Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Ja też się pojawię ale dopiero w niedzielę, sobota będzie od zarobienia na nowe okazy ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 haha, widzę że wiele osób będzie w sobotę zarabiało na wydatki niedzielne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Kurcze, jaki ten świat musi być skomplikowany dla zwykłego mieszkańca miasta Łodzi, wciagle ta rywalizacja... i jeszcze pod pretekstem wygranej? A nie lepiej zaproponować spotkanie integracyjne po wystawie w manufakturze? Wsztscy byli by sczęśliwi.... Przecież to żarty są Wcześniej ustalone plany nie pozwalają mi być na wystawie przez cały weekend. Spotkanie integracyjne to jak najbardziej dobry pomysł, ale nie wiem czy Carnisana nie będzie ledwo żywa po wstawaniu w środku nocy. Ja też ze względu na obowiązki rodzinne zbyt długo w Łodzi wieczorem nie mogę zostać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Ale było super, kupiłem śliczną wysoką kapturnice , tłustosza i rosiczkę capensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Ja się już nie mogę doczekać Idę wcześnie spać to szybciej będzie jutro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Zazdroszczę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradBe Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Jest co oglądać, jest w czym wybierać. Musiałem się mocno pilnować, żeby nie opróżnić portfela. Dzięki chłopaki. Regia jest supeeer! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 (edytowane) Wystawa Super! rośliny Radka robią wrażenie, chyba zagram z nim w kosza o nie jak chce zaryzykowć? Poza wystawą motyle, ryby, żółwie,wystawa muszli.... trzaśnięte ze 100 zdjęć tylko szkoda Midoxy w nie najlepszej kondycji... I wymarzona Hamata trafiła do domu Edytowane 20 Września 2014 przez Jaca-Dzbanecznik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Gratuluję hamaty ! Mam nadzieje że jak już się zaaklimatyzuje do nowych warunków, pokażesz jej zdjęcia spragnionemu dzbaneczników - spiającemu_nektar Jej zazdroszczę wam, że mogliście tam być! To jak 100 zdjęć zrobionych - to dawaj śmiało !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Gratuluję hamaty ! Mam nadzieje że jak już się zaaklimatyzuje do nowych warunków, pokażesz jej zdjęcia spragnionemu dzbaneczników - spiającemu_nektar Jej zazdroszczę wam, że mogliście tam być! To jak 100 zdjęć zrobionych - to dawaj śmiało !!! Nektarku musiał bym z pól nocy zmniejszać rozmiar by te foty wkleić ale Hamaty nie ukrywam, klon 1 od Wistuby, mam nadzieję że za jakis czas znacznie polepszę jej wygląd? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Nektarku musiał bym z pól nocy zmniejszać rozmiar by te foty wkleić ale Hamaty nie ukrywam, klon 1 od Wistuby, mam nadzieję że za jakis czas znacznie polepszę jej wygląd? Cena? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Zostawiliście coś na jutro :<? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Cena? Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach ...na stronce Wistuby cena widnieje 50 euro, nie wiele odbiegała w Polskich realiach. Spełnianie marzeń niestety kosztuje ale za to jak cieszy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi