Mefju_mefju Napisano 30 Czerwca 2022 Share Napisano 30 Czerwca 2022 Ktoś potrafi zidentyfikować to co rośnie razem z sarracenią? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lemon Napisano 30 Czerwca 2022 Share Napisano 30 Czerwca 2022 Wygląda mi to na żurawinę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 30 Czerwca 2022 Share Napisano 30 Czerwca 2022 Słabo widać na zdjęciu, wg mnie to może być bażyna, żurawina na pewno nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju_mefju Napisano 30 Czerwca 2022 Share Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Tutaj zdjęcia z bliska. Co to może być? Edytowane 30 Czerwca 2022 przez Mefju_mefju Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 1 Lipca 2022 Autor Share Napisano 1 Lipca 2022 Wrzosowate. Możliwe, że nawet Erica tetralix, jeżeli torf jest z Europy. Niestety zdjęcoe jest nieostre, więc na 100% nie powiem. Jeżeli sadzonki miały torfowiec i ta roślina pochodzi z torfowca, to będzie jskiś wrzosowaty z Nowej Zelandii, co to nie wiem czym jest, ale też go mam. Zimuje słabawo, bo trochę jednak przemarza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju_mefju Napisano 8 Lipca 2022 Share Napisano 8 Lipca 2022 W dniu 7/1/2022 o 10:08 PM, Cephalotus napisał: Wrzosowate. Możliwe, że nawet Erica tetralix, jeżeli torf jest z Europy. Niestety zdjęcoe jest nieostre, więc na 100% nie powiem. Jeżeli sadzonki miały torfowiec i ta roślina pochodzi z torfowca, to będzie jskiś wrzosowaty z Nowej Zelandii, co to nie wiem czym jest, ale też go mam. Zimuje słabawo, bo trochę jednak przemarza. Dziękuję. Będę obserwował co z tego podrośnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi