heliamfan Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 (edytowane) Butelka 0,5 l pojemności . Parę lat temu kwitł- pęd kwiatostanowy miał dobre 80cm wysokości. Zimowe liście mają grubo ponad 60 cm a nawet więcej. Edytowane 11 Lipca 2014 przez heliamfan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 A co to za soczek w tej butelczynie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 soczek nadaje się do lodówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 Najpierw campbelliana, teraz to. No umrę normalnie. Ja mam zwykłego humboldtiego ale jakoś wolno rośnie, nawet o tych rozmiarach nie marzę. Swego czasu świetnie rosła mi nelumbifolia, liście miała po 30-35 cm, kwiatostany też ponad 80 cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi