Farmer Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 (edytowane) Witam. Nie wiem czy na torfie obok rośliny rosną małe roślinki dlatego wstawiam zdjęcia do oceny bo sam nie wiem. Ps. Na zdjęciu to spatulata ? Edytowane 11 Lipca 2014 przez mikolaj90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 To że rosną małe roślinki, to przecież widać gołym okiem. A jakie? Mchy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 11 Lipca 2014 Autor Share Napisano 11 Lipca 2014 Tak myślałem ale nie byłem pewien. W takim razie sprawa rozwiązana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 Przecież jest stosowny temat w dziale identyfikacja, żeby tam pisać takie zapytania. Po to wyłączyłem możliwość zakładania nowych tematów, żeby pisać w tamtych tematach zbiorczych, a nie zakładać coraz to nowe. Proszę takich tematów z prośbą o identyfikację czegokolwiek NIE ZAKŁADAĆ, a pisać w dziale Identyfikacja w tematach zbiorczych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi