kamil.sagan Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Witam, Wstawiam kilka fotek moich roślin Okroiłem lekko kolekcję, głównie do muchołówek. Niebawem wstawię jeszcze trochę zdjęć ale brakuje mi czasu Miłego oglądania Clayton's red sunset Coquillage Funnel Trap Louchapatates Red Dragon xxx Sawtooth Velke cervene pasti E Z własnych nasion Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Dużo ciekawych okazów,fajnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Myślałem, że zrezygnowałeś z hodowli. Cieszę się, że nie. (: Niezła kolekcja. 'Coquillage' robi wrażenie. Nie udało mi się nigdy doprowadzić tej odmiany do takiego wyglądu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 15 Lipca 2014 Autor Share Napisano 15 Lipca 2014 Tęż byłem w szoku, że tak porosły jak po miesiącu nieobecności zajrzałem do nich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Piękne Clayton's red sunset Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Ta xxx wygląda (mi) na Trichterfalle - Funnel Trap (Już taką masz) poznaję po liściu, chyba, że to mutacja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Pinkne. Binatki też genialne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 17 Października 2014 Autor Share Napisano 17 Października 2014 Kilka zdjęć na zakończenie sezonu Miłego oglądania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Kilka fotek na początek sezonu Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Póki co, jeszcze skromnie to wygląda, ale przeczuwam eksplozję. Będę tu zaglądał. (: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Jeżeli mogę spytać, w jakich warunkach je zimowałeś? Moje stały całą zimę na zewnątrz i dość ślamazarnie zbierają się do życia, tymczasem widzę, że część Twoich już kwitnie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Jeżeli mogę spytać, w jakich warunkach je zimowałeś? Moje stały całą zimę na zewnątrz i dość ślamazarnie zbierają się do życia, tymczasem widzę, że część Twoich już kwitnie... Kwitną już dawno nie tylko u Kamila Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Kwitną już dawno nie tylko u Kamila Nie dobijaj mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Ioreth - wyraźnie widać, że muchołówki stoją wewnątrz - nic dziwnego, że ruszyły wcześniej ze wzrostem niż Twoje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Zimuje co roku w nieogrzewanej klatce schodowej W tym roku jako ze ciepło sie szybko zrobiło to szybciej ruszyły a teraz po rozsądzeniu przeniosłem do szklarni. Za miesiąc bedzie tam taki gąszcz że żadna mucha nie wyleci żywa ?. Jak juz kultywary podrosną i bedzie co pokazywać to bede starał sie regularnie dodawać jakieś fotki ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi