kamil.sagan Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Świetny stolik Gdzie można taki nabyć? Sam zrobiłem Do starego stołu przykręciłem deski aby zwiększyć jego powierzchnię. Na to położyłem takie plastikowe białe płyty żeby powierzchnia była równa (jakiś znajomy taty który ma firmę zajmującą się bilbordami z rozbiórki za grosze mu sprzedał). Na tym zrobiłem ramkę drewnianą z łat dachowych (ok 5cm wys) i wyłożyłem folią tunelową 4-letnią . Bardzo dobrze się sprawdza i ułatwia podlewanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Blanche Hermine robi się biała? Tak na zdjęciu ciężko dojrzeć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Blanche Hermine robi się biała? Tak na zdjęciu ciężko dojrzeć. Tak jest prawie całkowicie biała. Oczywiście zawsze będzie lekko żółtawa lub zielonkawa bo musi mieć jakiś barwnik żeby żyć Trudno zrobić dobre zdjęcie żeby wyglądała tak jak na żywo, tym bardziej przy silnym słońcu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Sam zrobiłem Do starego stołu przykręciłem deski aby zwiększyć jego powierzchnię. Na to położyłem takie plastikowe białe płyty żeby powierzchnia była równa (jakiś znajomy taty który ma firmę zajmującą się bilbordami z rozbiórki za grosze mu sprzedał). Na tym zrobiłem ramkę drewnianą z łat dachowych (ok 5cm wys) i wyłożyłem folią tunelową 4-letnią . Bardzo dobrze się sprawdza i ułatwia podlewanie. Mi bardziej chodziło o to co jest na nim Piękne rośliny I bardzo gęsto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 hahahaha no tak. W tym roku wyjątkowo ładnie mi wszystko rośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Wreszcie udało mi się trochę posegregować roliny Siewki Clayton's red sunset Spotty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Super rośliny Spotty w szczególności, niesamowity kultywar. Czy to prawda, że jest niestabilny? Bo takie plotki słyszałem Obserwacja? Boisz się, że to roślina- szpieg? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Takie plotki o spotty chodzą ale ma ją wielu hodowców i jakoś u wszystkich są takie kropkowane. Nniektóre pułapki nie mają tak wyrazistej cechy, nieraz mogą wyrosnąć całe zielone ale to chyba kwestia tego jak się rozłożą barwniki. Jedną mam pod lampą i tak ładnie się nie wybarwia więc to tez kwestia swiatła. Co do "obserwacja" to tak sobie zaznaczam rośliny z siewu, które mi się podobają żeby zobaczyć jak w przyszłym roku będą wyglądały i żeby zadbać o nie szczegulnie podczas zimowania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Armia muchołówek na defiladzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Ładne muchołówki do tego w jakiej ilości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Ten stół jest świetny, powiedz ile metrów folii zużyłeś i co jest pod spodem coś takiego chcę zrobić w piwnicy do zimowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Rośliny w świetnej kondycji Kamilu! Piękne! Kolejny sukces kranówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 "Tyle muchołówków mo, a jo ni mom czym kastry obsadzić" ;__; Prześliczne muchole. Chapeau bas. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 comandos21 -> opis budowy stołu we wcześniejszych postach jest Nie chcę jeszcze raz spamować Trochę ich jest ale za rok zamieżam mieć co najmniej trzy razy więcej Te maleństwa czekają na wysianie: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Też zapyliłem w tym roku moje muchole. Pierwszy raz ever. Mam nasionka 'Gianta' i 'Royal red', może coś ciekawego wyrośnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi