ElektrykPL Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 (edytowane) Witam. Jak każdy kiedyś zaczynał, tak i ja ten dzień mam już za sobą. Niedawno bo w poniedziałek, zakupiłem swoją pierwszą owadożerkę rosiczkę. Nie będę się rozpisywał, w tym temacie chodzi głównie o zdjęcia. Pierwsze 6 zdjęć jest z pierwszego dnia, zaraz po zakupie i postawieniu na balkonie. Następne z dziś, jakieś 49 godzin później. Nie wiem jak pisać między załącznikami aby je tekst rozdzielał, więc tu jest opis a potem wszystkie zdjęcia. Miłego oglądania i zapraszam do dyskusji. edit: Jeszcze taka techniczna jedna mała informacja, dla zainteresowanych sprzęt Fuji HS30, zdjęcia przerabiane w Fotosizer do rozdziałki 1280x1024. Edytowane 16 Lipca 2014 przez ElektrykPL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porter Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 No to teraz jak już masz 1 roślinę, to czeka Cie zakup kolejnych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElektrykPL Napisano 16 Lipca 2014 Autor Share Napisano 16 Lipca 2014 No w piątek mnie korci coś kupić.... hehe ale tu oglądających Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Od czegoś trzeba zacząć ,fajne zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 No to gratuluję pierwszego zakupu i życzę dalszego rozwoju "owadożernej" choroby, hehehe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Ostrzegam, to naprawdę choroba! "W tym roku nic nie będę już kupować, będę obserwować i pilnować tego co mam, trochę pooddaję i posprzedaję, a dopiero za rok zrobię duże zakupy". Następnego dnia "Hmmmm jakoś tak pusto". Klik klik i kolejne rośliny na parapecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 natalia.t napisał: Ostrzegam, to naprawdę choroba! "W tym roku nic nie będę już kupować, będę obserwować i pilnować tego co mam, trochę pooddaję i posprzedaję, a dopiero za rok zrobię duże zakupy". Następnego dnia "Hmmmm jakoś tak pusto". Klik klik i kolejne rośliny na parapecie Lepiej tego ująć nie było można "Zostawię to co mam na przyszły rok coś nowego zakupię" 10 minut później "Oo ktoś wstawił ciekawą ofertę do działu Sprzedam" A co do roślin, to jak już Cię wciągnęło to nie puści Powodzenia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElektrykPL Napisano 17 Lipca 2014 Autor Share Napisano 17 Lipca 2014 Dzięki za motywację i miłe przywitanie, choć do profesjonalisty brakuje mi niestety warunków. W lato tylko balkon, a w zimie w mieszkaniu, z dala od centralnego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Święte słowa, że to uzależnienie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElektrykPL Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 Kolejne dwie ku uciesze moim oczkom stanęły na dużej postawce z wodą. Wszystkim znane, więc opis zbędny Te cygarety nie są dobrym tłem, ale już trudno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Widzę, że kolekcja się powiększa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElektrykPL Napisano 27 Lipca 2014 Autor Share Napisano 27 Lipca 2014 Witam ponownie. Moja capensis wypuściła coś zielonego włochatego i podejrzewam, że to jest początek kwiatuszka , ale się chcę upewnić. Poza tym roślinki się ładnie rozwijają, liście umierają, ale wypuszcza co chwile nowe. Mam nadzieję, że bilans jest dodatni. Pozdrawiam i miłego oglądania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Ładne roślinki , tak to pęd kwiatowy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Dlaczego stoi na meblu, a nie na parapecie, gdzie miałaby więcej światła? Przestaw. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Niekumaty, ale to balkon zdaje się jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi