Snello Napisano 18 Lipca 2014 Share Napisano 18 Lipca 2014 Ja chyba jednak myknę do Warszawki ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 18 Lipca 2014 Autor Share Napisano 18 Lipca 2014 Zapraszamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 18 Lipca 2014 Share Napisano 18 Lipca 2014 Kto kiedy będzie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 18 Lipca 2014 Autor Share Napisano 18 Lipca 2014 Kojarzę, że ktoś prosił o zdjęcie cefali, więc przesyłam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 Ostatnie chwilę na rezerwacje produktów ze strony, już w środę wyjeżdżamy do Poznania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 23 Lipca 2014 Autor Share Napisano 23 Lipca 2014 Kilka kapturków z ekspozycji! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Ja wpadam w piątek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Ja wpadam w piątek To witaj w klubie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 A ktoś będzie w sobote ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 A ktoś będzie w sobote ? Jak porozbijamy namioty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartus2003 Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Dużo jest tam roślinek do obejrzenia??? Można kupić jakieś ciekawe okazy: Dzbaneczników, Muchołówek czy Kapturnic? Bo zastanawiam się na przyjazdem (120km), ostatnio w palmiarni byłem 1-2 miesiące temu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 24 Lipca 2014 Autor Share Napisano 24 Lipca 2014 Roślinek jest kilkaset Myślę, że coś dla siebie znajdziesz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartus2003 Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Oki, w weekend będę ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 Kogo możemy spodziewać się jutro : ) ? Zainteresowanie Wystawą przekroczyło nasze wszelkie oczekiwania. Minęły tylko 2 dni Wystawy, a zdążyliśmy pojawić się w Głosie Wielkopolskim, Radio Merkury, Radio Zet, a nawet TVN24 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) "Mały" artykulik o wystawie Btw - nie traktujcie tutaj wszystkiego dosłownie, bo redaktor z tego co widziałem, odrobinę podkręcił to co mówiłem ;] Edytowane 25 Lipca 2014 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi