Skocz do zawartości

Szklarnia Roraima - kilka zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Liczę na więcej zdjęć. Zawsze mnie ciekawiło jak to jest ze sklepami takimi 'od środka'. Te szklarnie to magia, chciało by się wejść i spędzić cały dzień... ;)

Edit: Liczę na dzbanki w następnej porcji zdjęć. :)

Edytowane przez emczer
Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma najmniejszego problemu. W szklarni jest dobra wentylacja, dużo światła i rośliny dają sobie radę idealnie. Wpadnij do nas kiedyś : )

Odnośnik do odpowiedzi

A co z tą ogromną ofertą dzbaneczników która miala być wprowadzona? Nie tak dawno była ona zapowiadana przez Roraime. Na stronie sklepu nadal stary asortyment jeśli chodzi o dzbanki, szykują się jakieś zmiany?

Edytowane przez barbus
Odnośnik do odpowiedzi

A co z tą ogromną ofertą dzbaneczników która miala być wprowadzona? Nie tak dawno była ona zapowiadana przez Roraime. Na stronie sklepu nadal stary asortyment jesli chodzi o dzbanki, szykują się jakies zmiany?

Tak, oczywiście, ale niestety wszystko przedłuża się w czasie, sprawy niezależne od nas (kwestia dokumentów), najprawdopodobniej nowa oferta dzbanków będzie w październiku.

Odnośnik do odpowiedzi

W opisie masz "Województwo: mazowieckie

Skąd: Warszawa" czy szklarnia jest w Warszawie? Jeżeli można to chętnie bym zajechał kiedyś. Znając mnie to pewnie z pustymi rękami bym nie wyszedł ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Dane są już trochę nieaktualne, bo przeprowadziłem się pod Warszawę do miejscowości Baniocha i tam są moje szklarnie (to jest jakieś 15 minut drogi z Warszawy).

Odnośnik do odpowiedzi