Snello Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Ja chce jechać w piątek ale nie wiem czy dam rade akurat dzisiaj się rozchorowałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Już w piątek zaczynamy ! Ktoś z Was może już potwierdzić swoją obecność? Pozdrawiam! Kupiłem już bilety na busa na 5 (wtorek), z Gdańska trochę daleko na wypad samochodem Coś ciekawego dla siebie pewnie znajdę. do zobaczenia na miejscu Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Mnie możecie się spodziewać w przyszłym w tygodniu. Zaczyna mi się urlop więc będzie trochę wolnych terminów Natomiast bardzo interesuje mnie czy zamówienie które złożyłem będzie zrealizowane? Brak wiadomości zwrotnej mimo prośby o potwierdzenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka220 Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 jupii!! a mi się uda będę w sobotę lub niedziele . A ceny to wejściówki do ZOO ? czy dodatkowo płatna ta wystawa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snello Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) Na 99,9% będę jutro rano w Stolicy ;] Jutro od teraz ze względu na ulewę w Łodzi i Warszawie. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Snello Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja się wybieram za chwilę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Podzielcie się wrażeniami ze szczególnym uwzględnieniem dzbanków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Podzielcie się wrażeniami ze szczególnym uwzględnieniem dzbanków Kropko, czytasz w moich myślach Co ciekawego z dzbanków? Kto był może podzielić się wrażeniami? Bardzo bym prosił. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Kropko, czytasz w moich myślach Co ciekawego z dzbanków? Kto był może podzielić się wrażeniami? Bardzo bym prosił. Ja to zapamiętałem ventricosa x dubia i inne krzyżówki ventricosy, oraz maximę wavy leaf (sorki ale pierwszą (v x d) i maximę kupiłem) Szału (jeszcze) nie ma, bo pewnie nie przywieźli wszystkiego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Z ciekawszych rzeczy duże hamaty i ich krzyżówki, sibuyany, ramispiny, robcantleyi (wszystko dorosłe i spore - braliśmy ma tyle duże żeby zmieściły się do terra) kilkadziesiąt blisko metrowych kapturów, sporo klonów mucholowek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Z ciekawszych rzeczy duże hamaty i ich krzyżówki, sibuyany, ramispiny, robcantleyi (wszystko dorosłe i spore - braliśmy ma tyle duże żeby zmieściły się do terra) kilkadziesiąt blisko metrowych kapturów, sporo klonów mucholowek Mekk, ale chodzi o im (chyba) o kupowanie. A co do mucholi to kupować jest co Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Ktoś zarzuci fotkami? Nie wybieram się, ale chętnie zerknę jak to wygląda (szczególnie dzbanki) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Osobiście interesuje mnie wszystko Ekspozycja jak i możliwość zakupienia dzbaneczników. Jestem bardzo zadowolony że będę miał możliwość ujrzenia dorosłych okazów N.hamata jak i jego krzyżówek , które od jakiegoś czasu spędzają mi sen z powiek. A co do zakupu to było to juz określone kilka postów wcześniej "Zamówienie najlepiej składać przez PW, nie obowiązuje żadna przedpłata. Zamówienia można składać tylko na rośliny z oferty, to co przywieziemy oprócz tego, należy traktować bardziej jako dodatek-coś ekstra i nie będzie na to zamówień smile.gif " Wybieram się prawdopodobnie w Piątek, i na pewno nie obejdzie się bez zrobienia zdjęć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Zamówień nie można było robić na rośliny spoza oferty, ale może można zakupić bez zamówienia. Chyba, że wszystkie dzbanki spoza oferty są tylko wystawowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Aha takie P.S. mają tam Dionaeę Trichterfalle x Cup Trap i Fuzzy Teeth trochę zaczynam żałować, że nie kupiłem Trichtera... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi