Skocz do zawartości

NAJWIĘKSZY Event 2014 - WARSZAWA Zoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Już w piątek zaczynamy :) ! Ktoś z Was może już potwierdzić swoją obecność?

Pozdrawiam!

Kupiłem już bilety na busa na 5 (wtorek), z Gdańska trochę daleko na wypad samochodem

Coś ciekawego dla siebie pewnie znajdę.

do zobaczenia na miejscu

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie możecie się spodziewać w przyszłym w tygodniu.

Zaczyna mi się urlop yeah  więc będzie trochę wolnych terminów youcandance

Natomiast bardzo interesuje mnie czy zamówienie które złożyłem będzie zrealizowane?

Brak wiadomości zwrotnej mimo prośby o potwierdzenie. thanks

Odnośnik do odpowiedzi

Kropko, czytasz w moich myślach :)

Co ciekawego z dzbanków?

Kto był może podzielić się wrażeniami?

Bardzo bym prosił.

Ja to zapamiętałem ventricosa x dubia i inne krzyżówki ventricosy, oraz maximę wavy leaf (sorki ale pierwszą (v x d) i maximę kupiłem) Szału (jeszcze) nie ma, bo pewnie nie przywieźli wszystkiego.

Odnośnik do odpowiedzi

Z ciekawszych rzeczy duże hamaty i ich krzyżówki, sibuyany, ramispiny, robcantleyi (wszystko dorosłe i spore - braliśmy ma tyle duże żeby zmieściły się do terra) kilkadziesiąt blisko metrowych kapturów, sporo klonów mucholowek :)

Odnośnik do odpowiedzi

Z ciekawszych rzeczy duże hamaty i ich krzyżówki, sibuyany, ramispiny, robcantleyi (wszystko dorosłe i spore - braliśmy ma tyle duże żeby zmieściły się do terra) kilkadziesiąt blisko metrowych kapturów, sporo klonów mucholowek :)

Mekk, ale chodzi o im (chyba) o kupowanie. A co do mucholi to kupować jest co :)

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście interesuje mnie wszystko :)

Ekspozycja jak i możliwość zakupienia dzbaneczników.

Jestem bardzo zadowolony że będę miał możliwość ujrzenia dorosłych okazów N.hamata jak i jego krzyżówek yeah , które od jakiegoś czasu spędzają mi sen z powiek.

A co do zakupu to było to juz określone kilka postów wcześniej

"Zamówienie najlepiej składać przez PW, nie obowiązuje żadna przedpłata. Zamówienia można składać tylko na rośliny z oferty, to co przywieziemy oprócz tego, należy traktować bardziej jako dodatek-coś ekstra i nie będzie na to zamówień smile.gif "

Wybieram się prawdopodobnie w Piątek, i na pewno nie obejdzie się bez zrobienia zdjęć :pstryk:

Odnośnik do odpowiedzi