Painkiler1 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Fuzzy z tego co się zorientowałem to już wyszedł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka220 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 dokładnie tak właśnie stawiam go na jego nowe miejsce ;-))) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Fuzzy z tego co się zorientowałem to już wyszedł Nie dziwię się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Pierwszy raz krzyżówka hamaty w polskiej TV ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Krzyżówkę to sobie każdy uhodować umie, było czystą hamatę pokazać ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 No i niestety tutaj też masz pecha, bo na wystawie też jest nasza spora hamata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Krzyżówkę to sobie każdy uhodować umie, było czystą hamatę pokazać ;] Spoko, tylko wystaw dzbanka o wartości dobrego tysiaczka, tak o - do terra na wystawę w otwartym polu. Przyjedź do Warszawy, odwiedź ZOO i sam na żywo pooglądaj, bo z takim podejściem to pewnie i jakbyś hamatę zobaczył to byłoby 'słabo'. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Spoko, tylko wystaw dzbanka o wartości dobrego tysiaczka, tak o - do terra na wystawę w otwartym polu. Przyjedź do Warszawy, odwiedź ZOO i sam na żywo pooglądaj, bo z takim podejściem to pewnie i jakbyś hamatę zobaczył to byłoby 'słabo'. Painkiller, to miał być tylko mały żart, ale skoro w ten sposób do tego podchodzisz, to powiem tak: jak ktoś reklamuje "największą, najlepszą, najbogatszą" wystawę w historii, to chyba ma się prawo oczekiwać rarytasów, a nie tylko masy większych kapturów z holenderskiej masówki... Rozreklamowanie takiego eventu a potem tłumaczenia typu "nie było nic ciekawego, bo i tak nikt się nie zna - szkoda roślin" byłoby co najmniej hipokryzją Mimo tego słyszę, że są rarytasy - i git Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Painkiller, to miał być tylko mały żart, ale skoro w ten sposób do tego podchodzisz, to powiem tak: jak ktoś reklamuje "największą, najlepszą, najbogatszą" wystawę w historii, to chyba ma się prawo oczekiwać rarytasów, a nie tylko masy większych kapturów z holenderskiej masówki... Rozreklamowanie takiego eventu a potem tłumaczenia typu "nie było nic ciekawego, bo i tak nikt się nie zna - szkoda roślin" byłoby co najmniej hipokryzją Mimo tego słyszę, że są rarytasy - i git Wybacz dosadność, ale post zabrzmiał dość pretensjonalnie, w końcu pokazana hamata x spatulata nie była jakąś tam 5cm sadzonką przecież. Prędzej obstawiałbym jeden z największych okazów tej krzyżówki w Polsce i Europie. Porobiłem sporo fotek dzbaneczników, ale nie mam kabla do zgrania ich więc będzie trzeba na fotki ode mnie trochę poczekać - może inni 'zwiedzający' wstawią coś szybciej. Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez Painkiler1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Kilka kapturów z ekspozycji: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Byłem wczoraj na wystawie i oczywiście zwiedziłem całe ZOO. Roślin jest bardzo dużo każdy, coś dla siebie znajdzie, codziennie dostawiane są nowe w sensie te co wyszły, więc także Fuzzy i kilka innych ciekawych mucholi sobie kupiłem. Uwagę oczywiście zwracają bardzo ładne kapturnice, dzbanki z Roraimy mam już wszystkie więc nie były moim zainteresowanie, ale jest na miejscu kilka ciekawych krzyżówek do kupienia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 dokkrb dzięki za zdjęcia Osobiście będę w Piątek i zobaczę wszystko na żywca, włącznie z Gorillą i innymi W sumie to najbardziej liczyłem na dobrą foto-relację od Ciebie, ale dla czego nie ukazałeś ekspozycji z Hamatą i jej krzyżówkami tylko sam kiermasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 ale dla czego nie ukazałeś ekspozycji z Hamatą i jej krzyżówkami tylko sam kiermasz? No wiesz, musi być jakaś mała tajemnica, jak pokazałbym wszystko, to nie zrobi takiego wrażenia na miejscu, jeszcze te kilka dni wytrzymasz. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 No wiesz, musi być jakaś mała tajemnica, jak pokazałbym wszystko, to nie zrobi takiego wrażenia na miejscu, jeszcze te kilka dni wytrzymasz. Pozdrawiam Już odliczam czas pewnie padnę z wrażenia jak je zobaczę Czyli trzymamy się tego że do końca wystawy foto-relacja z ekspozycji się nie ukaże? Tak na zachętę dla potencjalnych zwiedzających Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Genialne zdjęcia Od jutra sporo nowych roślin ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi