Skocz do zawartości

NAJWIĘKSZY Event 2014 - WARSZAWA Zoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Wrazik napisał:
Krzyżówkę to sobie każdy uhodować umie, było czystą hamatę pokazać ;]

Spoko, tylko wystaw dzbanka o wartości dobrego tysiaczka, tak o - do terra na wystawę w otwartym polu. Przyjedź do Warszawy, odwiedź ZOO i sam na żywo pooglądaj, bo z takim podejściem to pewnie i jakbyś hamatę zobaczył to byłoby 'słabo'.

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
Spoko, tylko wystaw dzbanka o wartości dobrego tysiaczka, tak o - do terra na wystawę w otwartym polu. Przyjedź do Warszawy, odwiedź ZOO i sam na żywo pooglądaj, bo z takim podejściem to pewnie i jakbyś hamatę zobaczył to byłoby 'słabo'.

Painkiller, to miał być tylko mały żart, ale skoro w ten sposób do tego podchodzisz, to powiem tak: jak ktoś reklamuje "największą, najlepszą, najbogatszą" wystawę w historii, to chyba ma się prawo oczekiwać rarytasów, a nie tylko masy większych kapturów z holenderskiej masówki... Rozreklamowanie takiego eventu a potem tłumaczenia typu "nie było nic ciekawego, bo i tak nikt się nie zna - szkoda roślin" byłoby co najmniej hipokryzją ;) Mimo tego słyszę, że są rarytasy - i git ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Wrazik napisał:
Painkiller, to miał być tylko mały żart, ale skoro w ten sposób do tego podchodzisz, to powiem tak: jak ktoś reklamuje "największą, najlepszą, najbogatszą" wystawę w historii, to chyba ma się prawo oczekiwać rarytasów, a nie tylko masy większych kapturów z holenderskiej masówki... Rozreklamowanie takiego eventu a potem tłumaczenia typu "nie było nic ciekawego, bo i tak nikt się nie zna - szkoda roślin" byłoby co najmniej hipokryzją ;) Mimo tego słyszę, że są rarytasy - i git ;)

Wybacz dosadność, ale post zabrzmiał dość pretensjonalnie, w końcu pokazana hamata x spatulata nie była jakąś tam 5cm sadzonką przecież. Prędzej obstawiałbym jeden z największych okazów tej krzyżówki w Polsce i Europie. Porobiłem sporo fotek dzbaneczników, ale nie mam kabla do zgrania ich więc będzie trzeba na fotki ode mnie trochę poczekać - może inni 'zwiedzający' wstawią coś szybciej.

Edytowane przez Painkiler1
Odnośnik do odpowiedzi

Byłem wczoraj na wystawie i oczywiście zwiedziłem całe ZOO.

Roślin jest bardzo dużo każdy, coś dla siebie znajdzie, codziennie dostawiane są nowe w sensie te co wyszły, więc także Fuzzy i kilka innych ciekawych mucholi sobie kupiłem. Uwagę oczywiście zwracają bardzo ładne kapturnice, dzbanki z Roraimy mam już wszystkie więc nie były moim zainteresowanie, ale jest na miejscu kilka ciekawych krzyżówek do kupienia.

Warszawa_05_08_2014_066.jpg

Warszawa_05_08_2014_064.jpgWarszawa_05_08_2014_063.jpgWarszawa_05_08_2014_061.jpg

Warszawa_05_08_2014_067.jpg

Warszawa_05_08_2014_068.jpg

Warszawa_05_08_2014_072.jpg

Warszawa_05_08_2014_074.jpgWarszawa_05_08_2014_071.jpgWarszawa_05_08_2014_075.jpg

Warszawa_05_08_2014_070.jpgWarszawa_05_08_2014_062.jpg

Warszawa_05_08_2014_145.jpgWarszawa_05_08_2014_098.jpgWarszawa_05_08_2014_130.jpg

Warszawa_05_08_2014_244.jpgWarszawa_05_08_2014_298.jpg

Warszawa_05_08_2014_331.jpgWarszawa_05_08_2014_058.jpgWarszawa_05_08_2014_030.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

dokkrb dzięki za zdjęcia :)

Osobiście będę w Piątek i zobaczę wszystko na żywca, włącznie z Gorillą i innymi :)

W sumie to najbardziej liczyłem na dobrą foto-relację od Ciebie, ale dla czego nie ukazałeś ekspozycji z Hamatą i jej krzyżówkami tylko sam kiermasz?

Odnośnik do odpowiedzi

Jaca-Dzbanecznik napisał:
ale dla czego nie ukazałeś ekspozycji z Hamatą i jej krzyżówkami tylko sam kiermasz?

No wiesz, musi być jakaś mała tajemnica, jak pokazałbym wszystko, to nie zrobi takiego wrażenia na miejscu,

jeszcze te kilka dni wytrzymasz.

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

dokkrb napisał:
No wiesz, musi być jakaś mała tajemnica, jak pokazałbym wszystko, to nie zrobi takiego wrażenia na miejscu,

jeszcze te kilka dni wytrzymasz.

Pozdrawiam

Już odliczam czas :) pewnie padnę z wrażenia jak je zobaczę eeek

Czyli trzymamy się tego że do końca wystawy foto-relacja z ekspozycji się nie ukaże?

Tak na zachętę dla potencjalnych zwiedzających takk

Pozdrawiam!

Odnośnik do odpowiedzi