Kosa1984 Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Nie uda mi się dotrzeć, więc jeśli to nie problem, prosiłbym o zdjęcia rzadszych kultywarów muchołówek. Czytam o 'Fuzzy Tooth', pewnie są też inne, chętnie rzuciłbym okiem. Liczę na Was. (; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Tak się zastanawiam czy Dzbanek podpisany Ventricosa x sp to nie czasem Ventricosa x Spectabilis? Jakie będą jeszcze rośliny jeśli można wiedzieć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Postaram się wpaść w niedzielę. Zobaczymy, co tam ciekawego będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Byłem, zobaczyłem, zakupiłem Niestety moja eskapada do Stolicy nie należała do wymażonych. Pogoda jak na zwiedzanie tragedia, cały czas siąpiący deszcz. Pomimo niedogodności wycieczka bardzo udana. Z mieszkańców ZOO, moja uwagę najbardziej zwróciło bardzo niezwykłe zwierzę. Takin - Benny Nawet opiekun mówił o nim... "nie wiem co to jest, jakiś diabeł czy co?" Jako przysmak zajada się jabłkami, czyli o Rosyjskie embargo nie mamy co się martwić. Na koniec wielkie dzięki dla całej ekipy Roraimy za miłe przyjęcie i bardzo kształcącą pogawędkę Do następnego razu i Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 A będą jakieś konkretne zdjęcia wystawy, kiermaszu itp. ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2014 W całym temacie jest sporo zdjęć wystawy i kiermaszu myślę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Tylko tych obiecanych dzbanków dalej nie ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Tylko tych obiecanych dzbanków dalej nie ma Trzeba przyjechać i zobaczyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Człowieku, jak mi dają wizę to za granicę mogę jechać xD Zostają mi tylko Katowice jak na razie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 W ciągu najbliższych dni wrzucimy fotki dzbanków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Chyba czas najwyższy, aby jakieś 'oczekiwane' fotki się pojawiły A teraz dzbany z bliska Spatulata x hamata Glabrata Sibuyan Maxima weavy leaf Ramispina Hamata Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Painkiler1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradBe Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Warszawo nadchodzę! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Świetne foty! Dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Minął ostatni dzień Wystawy. Wszystko przebiegło wyjątkowo pozytywnie i udanie. Bez wątpienia to wydarzenie, któremu najbardziej udało się wypromować rośliny owadożerne, docierając do największej ilości odbiorców. Dziękujemy również wszystkim forumowiczom, którzy nas odwiedzili! Do zobaczenia wkrótce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Na jakiej podstawie stwierdzasz, że Twoje wydarzenie najbardziej wypromowało rośliny owadożerne i dotarło do największej liczby odbiorców? Jakieś twarde dane, robiłeś może badania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi