Matek# Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 Dostałem saracenke x 'Rehderi' pod koniec maja, leżała poza doniczką bęz korzeni :shock: sama bulwa. Tak czekam i czekam, a ani jednego, malutkiego korzonka nie widać, więc stąd moje pytanie, takie same, jak w temacie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 jeśli nie więdnie to jest duża szansa na wysdrowienie (moja nwert przywiędła ale sie pozbierała) a jak nie to reklamuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 Nie wiem czy to dobre rozwiązanie ale może ukorzeniacz by spowodował wypuszczenie nowych korzeni. Ja miałem problem ze swoją Red Piranhą bo też nie była w ziemi po przybyciu do mnie. Teraz już się zakorzeniła i pięknie rośnie. Tylko że ja ukorzeniacza nie używałem :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 13 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2006 Tak sprawa wyglądała pierwszego dnia w dniu otrzymania przesyłki >>link#1 << już widać drobne zżułkniecia na pokrywkach. Tak wyglada dzisiaj >>link#2 << >>link#3 >> Czekam na wypowiedź innych użytkowników. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek558 Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 nie wyciągaj jej non stop z ziemi żeby sprawdzić czy sie ukorzeniła... daj jej spoqj sama dojdzie do porządq. A przy takim naruszaniu z pewnością jej to na dobre nie wyjdzie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 13 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2006 Nie wyciągam ją :shock: zdjęcie zrobiłem pare dni temu jak ją wywiało z doniczki :sad: od teraz ją trzymam w takim mini terra na patyczaki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek558 Napisano 16 Czerwca 2006 Share Napisano 16 Czerwca 2006 zwracam honor sorki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi