biedronkaoo7 Napisano 20 Października 2014 Autor Share Napisano 20 Października 2014 Kropko to zdjęcie też mi się podoba, jednak że czarne tło mogłam zrobić zorientowałam się po czasie Ale już się nie mogę doczekać aż zakwitnie MarcinS moranensis ma zdecydowanie za mało światła. Kompozycja stoi z kącie parapetu więc światło jest tylko z prawej strony. Mogłabym ją obrócić ale wtedy framuga okna zasłania ibarrae, zresztą nie po to mi ta kompozycja, żebym jej nie widziała. Moranensis wyleci do terrarium, które komponuję właśnie a na tym cenistym zboczu obsadzę Tiny. Poza tym w lecie słońce i tam zacina, teraz już nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Biedronku! może żeby był "wilk syty i owca cała", może udoskonaliłabyś Twoją tłustoszową skałkę o jakieś bardzo drobne doświetlanie? bo chyba o to najbardziej się rozchodzi. Myślisz że jedna "żarówka" zaburzyłaby koncepcję i harmonię Twojej skałki ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 20 Października 2014 Autor Share Napisano 20 Października 2014 Może by nie zaburzyła, ale na razie nie mam jak tego zrobić, zepsułoby to trochę wygląd, poza tym nie ma aż takiej potrzeby bo skałę i tak przebuduję bo zemiórek tam masa a jak skałę w akwarium ułożę na prosto a nie w kącie to będzie dużo światła Zobaczymy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 Czas na małe odświeżenie tematu. Roślinki powoli się budzą, jednak widok dalej mizerny. Mimo to tłustosze kwitną więc czas pokazać skałę w nowej odsłonie. Wygląda skromniej i gorzej niż poprzednia ale i tak ją lubię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Ładnie kwitną tłustosze , szczególnie fajnie wygląda ostatnie zdjęcie - jakby z wygasłego wulkanu wyrastał kwiat "gigant", a drugi u jego stóp . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Pięknie zdjęcia! A jeszcze trochę to obudzą się Twoje sałatki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Faktycznie sałata mocno rozespana, ale jest dobrze. Prosimy o więcej, bo czuję, że masz coś jeszcze w zanadrzu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi