Skocz do zawartości

Tłustoszowa skała :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kropko to zdjęcie też mi się podoba, jednak że czarne tło mogłam zrobić zorientowałam się po czasie :) Ale już się nie mogę doczekać aż zakwitnie :)

MarcinS moranensis ma zdecydowanie za mało światła. Kompozycja stoi z kącie parapetu więc światło jest tylko z prawej strony. Mogłabym ją obrócić ale wtedy framuga okna zasłania ibarrae, zresztą nie po to mi ta kompozycja, żebym jej nie widziała. Moranensis wyleci do terrarium, które komponuję właśnie a na tym cenistym zboczu obsadzę Tiny. Poza tym w lecie słońce i tam zacina, teraz już nie.

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Biedronku! może żeby był "wilk syty i owca cała", może udoskonaliłabyś Twoją tłustoszową skałkę o jakieś bardzo drobne doświetlanie? bo chyba o to najbardziej się rozchodzi. Myślisz że jedna "żarówka" zaburzyłaby koncepcję i harmonię Twojej skałki ?

Odnośnik do odpowiedzi

Może by nie zaburzyła, ale na razie nie mam jak tego zrobić, zepsułoby to trochę wygląd, poza tym nie ma aż takiej potrzeby bo skałę i tak przebuduję bo zemiórek tam masa a jak skałę w akwarium ułożę na prosto a nie w kącie to będzie dużo światła :)

Zobaczymy :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 months later...

Czas na małe odświeżenie tematu. Roślinki powoli się budzą, jednak widok dalej mizerny. Mimo to tłustosze kwitną więc czas pokazać skałę w nowej odsłonie. Wygląda skromniej i gorzej niż poprzednia ale i tak ją lubię ;)

post-3675-1425655107_thumb.jpg

post-3675-1425655118_thumb.jpg

post-3675-1425655124_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi