Jowita Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Hesperyda masz cudne owadożerki , szczególnie mi się podoba Cefalotus follicularis . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 Dzięki, jeden dzbanek cefalotusa jest już dość stary i robi się czarny, co mnie trochę zdziwiło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 21 Marca 2015 Autor Share Napisano 21 Marca 2015 Drosera rupicola Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Piękna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Marto, co tu tak cicho? Nalegam na nowe zdjęcia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Myślę że będzie tak jeszcze przez dłuższy czas. Nie mam teraz na to czasu i nie ma mnie w domu. Mogę wstawić zdjęcia wyciągniętej rzeżuchy zrobione telefonem ale raczej nikt nie chce czegoś takiego oglądać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Myślę że będzie tak jeszcze przez dłuższy czas. Nie mam teraz na to czasu i nie ma mnie w domu. Mogę wstawić zdjęcia wyciągniętej rzeżuchy zrobione telefonem ale raczej nikt nie chce czegoś takiego oglądać. W Twoim wypadku, nawet taka rzeżucha by wygrała konkurs Wstawiaj ją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Ja również się piszę na rzeżuchę! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Jednak nie zdecydowałam się na wstawienie rzeżuchy. Ona wygląda tak żałośnie i te zasolone podłoże... Nie wiem jak w ogrodniczym mogą sprzedawać coś takiego. W zamian za to wygrzebałam jakieś stare zdjęcia których chyba jeszcze nigdy nie wstawiłam. Drosera capensis 'Typical' Byblis guehoi Pinguicula esseriana i Pinguicula weser Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Ostatnie zdjęcie mi się podoba z tym wybarwionym weserem w tle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Robiąc te zdjęcie pomyślałam że fajnie będzie jeśli zestawię jakieś gatunki ze sobą i wyjdzie taka mini kompozycja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Moje dwie paradoxy będą kwitnąć. A tutaj dwa stare zdjęcia: Dionaea muscipula a w tle Roridula gorgonias i Sarracenia X 'Chelsonii' Sarracenia X 'Chelsonii' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 To ostatnie Weser i esseriana jest przepiękne !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Zaaklimatyzowana Drosera derbyensis Porównanie: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Uuuu... teraz tylko zacznie się rozrastać i wybarwiać i kolejne cudo do Twojej ślicznej kolekcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi