Hesperyda Napisano 29 Września 2017 Autor Share Napisano 29 Września 2017 Niestety nie, na razie tylko menziesii, tubaestylis i purpurascens, ale trochę popsułam sprawę z tą ostatnią. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bookhar Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 No nie mogę się doczekać zdjęć Twoich bulwiastych rosiczek oczywiście, żeby ktoś sobie coś nie pomyślał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 Nareszcie nowe zdjęcia! Następnym razem poproszę o więcej kudłatych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 Dziękuję! Drosera falconeri x ordensis bardzo ładnie wybarwiona, soczysta! Drosera roseana także wspaniała, aż wydaje się ciężka od rosy! Moje niestety rosiczki poległy maksymalnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi