Androctonus Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Świetna kolekcja Poka terraria Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Pokazuję całe terrarium, choć naprawdę nic w nim nadzwyczajnego Jak tylko się przeprowadzę, to stworzę jakieś cudo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Fajniusie ! Aż chciałoby się, żeby roślinki zostały właśnie takiej wielkości, tylko z wielkimi dzbankami . Ampullaria </3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 2 Września 2014 Autor Share Napisano 2 Września 2014 Dwa maluchy wzbogaciły moją dzbanecznikową minikolekcję Nepenthes 'Rebecca Soper' Nepethes boschiana Przemycę też coś nieowadożernego Haraella odorata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Piękne są Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Piękny storczyk:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Storczyk piękny, kwitnie non stop i z tego powodu szybko się wykańcza... Szkoda... Tam zwykle chyba 2-3 lata pociągnie i umiera. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 2 Września 2014 Autor Share Napisano 2 Września 2014 Przygodę ze storczykami dopiero rozpoczynam Ten kwiat przepięknie pachnie, a to zdaje się rzadkość wśród storczyków. Cephalotus - nie można zaradzić temu wycieńczeniu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 (edytowane) Tak na marginesie ostatnio tj. w pon., w Liroy Merlin widziałem storczyki w małych doniczkach w przecenie po 3,50zł jakbyś miała gdzieś u siebie okolicy możesz oblookać . Edytowane 2 Września 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 2 Września 2014 Autor Share Napisano 2 Września 2014 Wszystkie storczyki jakie mam są miniaturowe i takie mi się podobają. Im bardziej mikroskopijne tym lepiej Kwiat ze zdjęcia ma centymetr średnicy, czyli wg mnie już i tak spory Takie storczyki są już nieco mniej dostępne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Dzisiaj będzie pączkowo i kwiatowo Drosera kaieteurensis Drosera spatulata Drosera dielsiana Drosera oblanceolata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Dziecięca Darlingtonia zaskoczyła mnie rozwijającą się pierwszą dorosłą pułapką Darlingtonia californica Pinguicula GC 'Weser' Drosera regia + mol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Wariacje na temat Drosera pulchella x nitidula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbus Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Im bardziej mikroskopijne tym lepiej Czyli już wiadomo skąd nick Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Superowe roślinki i fotki też bomba! A co do nick'u to chyba chodzi o kota. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi