Kropka Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Superowe roślinki i fotki też bomba! A co do nick'u to chyba chodzi o kota. Dziękuję I tak - nick zapożyczony od imienia i za zgodą futrzastej właścicielki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbus Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Aha..... no ale zgadniesz jak nie wiesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 6 Września 2014 Autor Share Napisano 6 Września 2014 Oto kilka dzisiejszych nabytków z Pet Fair Sarracenia minor - moja ulubienica, piękny okaz z kwiatem Pinguicula moctezumae x rectifolia - w doniczce było kilka roślin więcej, posadziłam część w tłustoszarium. Jestem trąba, bo tego tłustosza już miałam Nepenthes ampullaria - czerwona odmiana, dajcie jej kilka tygodni, a wypięknieje Nepenthes fusca 'Flared Peristome' - również maleństwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Świetne zdjęcie S. minor, piękny liść. Sam będę polował na minor, ale to już w przyszłym sezonie raczej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Piękne rośliny Nie dziwię się że tak fachowo udzielasz odpowiedzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Zdjęcie Sarracenii minor mistrzostwo! Nie mogę się na nie napatrzeć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Kropko masz bardzo urodziwe modelki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 6 Września 2014 Autor Share Napisano 6 Września 2014 Zakochałam się w mojej nowej S. minor na zabój To jest niesamowita kapturnica, każdy detal jest w niej zachwycający. Te białe okienka obwiedzione czerwoną kreską, kształt kaptura, czerwone użyłkowanie we wnętrzu, krople nektaru na czerwonej wardze... Po prostu idealna! Pochwały zdjęcia od osób, których fotki ja zawsze podziwiam są podwójnie satysfakcjonujące Dziękuję. Narcyz, staram się dbać o swoje rośliny i zapewniać im prawidłowe warunki rozwoju, ale do statusu fachowca to mi daleko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Postaram się by i moje rośliny ktoś niedługo podziwiał ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 Weekendowa sesja pąkowo-kwiatowa Drosera oblanceolata Drosera kaieteurensis Drosera sessilifolia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 Utricularia minutissima 'Gunung Jerai' Utricularia sandersonii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 Ładne kwiatki, moja oblanceolata ma różowe kwiatki . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Kilka nowych dzbanuszków z wrześniowych zakupów Nepenthes ventricosa Nepenthes sanguinea Nepenthes albomarginata 'Red' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Nepenthes mirabilis var. echistoma - troszkę sponiewierana transportem, ale mam nadzieję wyrośnie pięknie Nepenthes ramispina A tutaj robal od kilku dni wędrujący po dzbankach - albo za mądry, żeby dać się zjeść, albo za głupi, żeby trafić na kolację z nektaru Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Ohh.. jakie śliczne... Mnie się nigdy nie udało zdobyć dużej ilości dzbanków w tak wspaniałym stanie. Zawsze jakieś sponiewierane lub zapomniane.. jedynym plusem była ich cena.. Śliczne. Mirabilis jest epicka, gdy jej dzbanki zaczną mieć swój charakterystyczny kształt. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi