jakub Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Witam, jak dzisiaj podlewałem moją ventrate to zobaczyłem małego dzbanka tyle że miał skrzydełka więc szukałem rośliny i znalazłem obok mojej ventraty rośnie jakiś malutki przy przesadzaniu go nie było nie wiem co to za gatunek i nie wiem skąd się wziął.Z góry dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 A foto? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Może Ci ventratka puszcza odrost po prostu. Bez fotki, to sobie gdybać można, komandos ma rację. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Odrost, bo co innego? Samosiejka u dzbanka? Nie rozśmieszajcie mnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) To jutro wstawię ale to jest małe więc nie wiem czy coś będzie widać. Ale pewnie odrost Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez jakub Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi