Androctonus Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Czy taki wynalazek nie jest najgorszy w związku z moimi problemami? http://allegro.pl/mini-szklarnia-szklarenk...4421805087.html Najgorsze, że już późno na sadzenie. Może małe rosiczki sp. sobie poradzą Ktoś podpowie, czy może takie wynalazki są warte wydanych pieniędzy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Sorki, że z dużym opóźnieniem, ale nie warte jest to złamanego grosza. Nasiona ślicznie kiełkują w pojemniku przykrytym folią, pudełku po żelkach (2,5 kg.) no i oczywiście w przezroczystym opakowaniu po jajkach. Za te 30zł miałbyś nasionek że łłłooooohooooo! To chyba bajer stworzony dla ludzi którzy lubią mieć uczucie, że kupowanie drogich szklarenek uczyni z nich dobrych i troskliwych ogrodników A cóż chciałbyś tam siać ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Sorki, że z dużym opóźnieniem, ale nie warte jest to złamanego grosza. Nasiona ślicznie kiełkują w pojemniku przykrytym folią, pudełku po żelkach (2,5 kg.) no i oczywiście w przezroczystym opakowaniu po jajkach. Za te 30zł miałbyś nasionek że łłłooooohooooo! To chyba bajer stworzony dla ludzi którzy lubią mieć uczucie, że kupowanie drogich szklarenek uczyni z nich dobrych i troskliwych ogrodników A cóż chciałbyś tam siać ? Potwierdzam. Za grosze można kupić nieco niższe, ale z ok. 40 miejscami na doniczki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Hej, ja posiadam szklarenkę taką 4-półkową i sam żałowałem kasy na to. Trafiłem promocję i za 20zl nabyłem. U mnie na ogrodzie się sprawdza ta szklarnia, rosiczki rosną fajnie. Za tą, o którą pytasz bym tyle nie dał..... za drogo jak ci zależy na takiej akurat to idealne są pudełka do żywności z otworem na górze(wejdą tam 4doniczki 8-10cm) koszt takiego pudełka to ok 18zł w tesco, carefourze itp;) Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi