olka220 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Witam Tak jak obiecałam wrzucam zdjęcia tego co kupiłam Cefalek gigant śliczna malutka FUZZY i ostatni gigancik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerox Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Noo piękne piękne! Aż żałuję że nie mogłem sam pojechać na tą cudną wystawę! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Z ciekawości, ile ten fuzzy kosztował? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka220 Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 30zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Kilka rzeczy: 1. Przesadź cefalotusa do mieszanki torfu z piaskiem (1-3mm) w proporcjach 1:2, jeżeli chcesz się dłużej cieszyć tą rośliną. Dam jej wyższą doniczkę taką z 9-10 cm. 2. Czy na prawdę takiej wielkości zdjęcia są konieczne? Po ich maksymalnym powiększeniu nic to nie wnosi, jedynie zużywa miejsce, a tego typu postowanie jeden pod drugim w celu dodania załączników nie jest dozwolone. 3. Niewłaściwy dział, temat zostanie przeniesiony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 To niezła cena. A jeszcze były tam jakieś inne ciekawe muchole? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 To niezła cena. A jeszcze były tam jakieś inne ciekawe muchole? Co prawda nie było mnie tam, ale wydaje mi się, że to jest pytanie retoryczne. Jak była tam Carnisana, to oczywiste, że były ciekawe muchołówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka220 Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Doniczkę dostałam gratis , właśnie taką wysoką w poniedziałek idę po żwirek bo niestety tego nie mam i będzie przesadzony , dziękuje za rade ;-) Tak było sporo fajnych ale niestety niewiele z nich było do sprzedania ;-( zdecydowanie było co pooglądać , a kapturnice to miały chyba ponad 1metr wysokości , widziałam że jakaś Pani robiła bardzo dużo zdjęć więc pewnie niebawem będzie foto relacja . Jeśli oczekujesz konkretnych nazw to niestety ale jeszcze aż tak się nie znam żeby Ci je podać. A co do ceny no niestety niska nie była ale co ja mogłam poradzić jak sie w niej zakochałam ;-) to jest wystawa Roraimy. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez olka220 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Fuzzy był jeszcze większy, ale chyba nie na sprzedaż (tak widziałem oba), twojego Cefala też widziałem i zwrócił moją uwagę odsłonięty "przewód" bukłaka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka220 Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Tego większego nie chcieli oddać haha , " zwrócił moją uwagę odsłonięty "przewód" bukłaka" - to źle ?? dopiero zaczynam przygodę z Cefalami Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez olka220 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Tego większego nie chcieli oddać haha , " zwrócił moją uwagę odsłonięty "przewód" bukłaka" - to źle ?? dopiero zaczynam przygodę z Cefalami Bo tak myślę, że ładniej będzie jak będzie zasłonięty innymi bukłakami Edit: Wiem, masło maślane... Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez mrDIIL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka220 Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 tan wydawał mi się w najlepszej formie z dostępnych, ma ładne dzbanki a te inne miały takie troszkę po przypalane ma całe mnóstwo malutkich dzbanków więc myślę że zarośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 śliczna malutka FUZZY Faktycznie urocze maleństwo. To rzadka w naszym kraju odmiana. Częściej (choć też sporadycznie) spotykana jest pokrewna 'Fused'. W dodatku masz gęsty, silny okaz. Dbaj o nią, chętnie zobaczę zdjęcie pod koniec sierpnia. ( : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi