Kropka Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Zakładać nie trzeba - oto on : http://www.rosliny-owadozerne.pl/Wystawa-r...odz-t17810.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Zakładać nie trzeba - oto on : http://www.rosliny-owadozerne.pl/Wystawa-r...odz-t17810.html a tak zapomniałem że już była dyskusja na temat wystawy w naszym Mieście... ale odświeżyć chyba warto? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Ja czekam niecierpliwie na informację, w który weekend (czy oba) będzie Carnisana i przebieram nóżkami, żeby minorkę zamówić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snello Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Będę miły i coś wam w kleję Z tego co widać to wychodzi na to że będą 9 dni u nas ;] będzie okazja żeby nawiedzać ich codziennie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Ten termin to tylko czas trwania całej wystawy, a czy Chłopaki z Carnisany będą przez cały czas jej trwania to juz zagadka, która potrafia rozwikłac tylko Oni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2014 To ja na koniec dorzucę jeszcze trochę zdjęć zrobionych przez przedstawicielkę ZOO:) Niestety nie mieliśmy zbyt dużo miejsca, stąd i wystawa niewielka i trzeba było upchać rośliny na niewielkiej powierzchni. Niemniej jednak, "szopka" spełniła swoje zadanie i przybieżeli do niej zwiedzający w całkiem licznej ilości. Wprawdzie ciut duszno było w środku, no ale przy takiej cudnej pogodzie... nie ma na co narzekać Dziękuję wszystkim przybyłym na prelekcję i ciekawe dyskusje! Nie ukrywam, że zawsze takie rozmowy sprawiają mi wiele satysfakcji i po prostu lubię to robić Drodzy Łodzianie, nie będę Was długo trzymać w niepewności, obiecuję! Jak tylko będę miał wszystko ustalone to dam znać. Zapotrzebowania na wymarzone rośliny można już u nas składać, a my będziemy robić co z naszej mocy, żeby je do Was przywieźć. Łódź sympatyczna, Łodziaki jeszcze bardziej, ale nie będziemy u Was siedzieć 9 dni, musicie nam wybaczyć niemniej jednak, postaramy się ciut dłużej niż w zeszłym roku. No to pykkk i pozdrowienia z burzowego z lekka Chełmu Śląskiego! Przypominam o kiermaszyku od najbliższego piątku do niedzieli w Gliwicach! Kto ma ochotę, niechaj zagląda:) na carnisanowej www wrzucamy regularnie info, gdzie będziemy się pojawiać. kiermasz zdjęcie takie nieedukacyjne.... ale muchołówka taka ładna:) Darlingtonie, niestety niewielkie obecnie... S. San Giant Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Żałuje że drugi raz w niedziele nie mogłem przyjechać bo mi zrobiłeś takiego smaka na N. albomarginata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2014 No popatrz, kucharz ze mnie marnawy, a smaka zrobić umiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 S. 'San Giant' ... całkiem ładne to hybrydziwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Mhm, z tego co kojarzę to Sarracenia flava var. cuprea x purpurea ssp. venosa heterophylla Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi