Sevillo Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Chciałbym, abyście w tym temacie dawali zdjęcia mutacji Waszych roślin . Zdjęcie podwójnego liścia Obovaty : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykf17 Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 N. albomarginata 'red' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-AND- Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Wiec moja ciekawa deformacja. Drosera filiformis 3 liście z jednego Zdjęcie robione telefonem i nie widać ale na żywo wyglądała trochę jak binata gdy zaczęła wypuszczać liść. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Przepraszam z góry za dramatyczną jakość ale nic lepszego pod ręką nie było Przy rozsadzaniu muchołówki zauważyłem taki podwójny liść w połowie już uschnięty, w sumie z 3 pułapkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak wygląda rozwinięty podwójny liść obovaty : Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Odświeżając temat - moja Ventrata wypuściła dwa zalążki dzbanków, z czego jeden jakiś taki dziwny i puchaty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meszugge Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Rozdwojony liść P. gracilis x moctezumae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scavell Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 Mocno odgrzeje kotleta, ale ostatnio nic się nie dzieje na forum, a może to jakoś rozrusza towarzystwo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Mutanty z mojego Czarnobyla: U. longifolia wersja Cthulhu I podwójna binata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bossan Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 (edytowane) Prawdopodobnie d.spatulata :v Edytowane 14 Maja 2017 przez Bossan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi