B-52 Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Jako,że czasu mam tyle jak na lekarstwo kot napłakał to będę zdjęcia wrzucał rozciagajac to w czasie systematycznie. Przy czym będę się starał zachować ład i porządek W miarę możliwości i nowych,ciekawych fotek będę aktualizował. D.alicae i różne mchy z jednego torfu. D.capensis(dwa różne) D.capensis albino D.indica D.filiformis D.sessifolia z pędem. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez B-52 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Widzę lubisz jeść lody . Ładne roślinki , a sessifolia szczególnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) kolejnych kilka Capensisowa dżungla-D.capensis i d.capensis'albino' Siewki D.oblanceolata Takie tam sukcesiki. Dostałem 4 liście D.madagascarensis Z dwóch wyrosły dwie rośliny Z dwóch innych 3,dwie z jednego liścia. Low Giant z liścia Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez B-52 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Bardzo ładne rośliny Tylko po co Ci tyle capensisów? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerox Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Chyba Ci linki nie wyszły - nie widać zdjęć przy opisie wzrostu z liści drosera jeśli możesz to popraw bo jestem bardzo bardzo ciekawy efektów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Bardzo ładne rośliny Tylko po co Ci tyle capensisów? Żebyś tylko widział ile mam spatulat,alicae i innych. Narosło to mam Post poprawiony. Nie wiem co jest,ale z kompa ładuje się 3dni i wychodzi j.w.a z tableta w try miga. A teraz to co nie zmieściło się w poprzednim Sharks teeth z liścia. Wracky trap z liścia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Żebyś tylko widział ile mam spatulat,alicae i innych. Narosło to mam Post poprawiony. Nie wiem co jest,ale z kompa ładuje się 3dni i wychodzi j.w.a z tableta w try miga. A teraz to co nie zmieściło się w poprzednim Sharks teeth z liścia. Wracky trap z liścia *wacky trap Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Jak ją dostałem to była podpisana jako wracky trap. Choć to może być literóka,którą powielam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Z całą pewnością ktoś się pomylił. Nie ma takiego kultywaru jak 'Wracky Traps', jest 'Wacky Traps', co można tłumaczyć jako "głupie pułapki". Ta odmiana dawniej nazywana była 'Bart Simpson'. Szkoda, że ta nazwa zniknęła, na korzyść obecnej bo nie trzeba gigantycznych pokładów wyobraźni, żeby zobaczyć zabawne podobieństwo między pułapką, a włosami bohatera kreskówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Kolejna porcja robiona telefonem i dlatego prosiłbym o nienarzekanie na jakość Spatulatowy las czyli szał kwitnienia pędów. Kwitnąca Indica Któryś tam już z kolei kwitnący capensis. Kto by to liczył I ofiara jednego z nich. Rosiczki łapią i trawią po prostu wszystko co do nich się przykeli. Muszę w końcu powrzucać zdjęcia innych roślin bo rosiczki bokiem wychodzą. Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez B-52 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noliena Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 D.sessifolia z pędem. Jest po prostu cudna! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Dla odmiany coś innego niż rosiczki. Leucophylla,barbapapa,minor. Niby zwykła spatulata,a taka ładna. D.admirabilis,ile liści tyle młodych roślinek Płodne liście jak przy madagascarencies. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Cocciualis clon2 z tegorocznych nasion. D.binata puszczająca pęd. Spatulaty giant i sylidium debile z kwiatami. Big mouth i młode d.tokaiensis. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 D.sessifolia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Posiadasz przepiękny zestaw roślin o ładnym wybarwieniu. Spatulata i sessifolia są fantastyczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi