Narcyz Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2014 Moje Heliamphory Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 19 Lutego 2015 Autor Share Napisano 19 Lutego 2015 Dawno tu nic nie wstawiałem, więc czas najwyższy, choć nie za bardzo jest czym się chwalić a i tak nikt nie ogląda D.capensis N.alata Kolejny egzemplarz nieco bardziej wybarwionej D.capensis D.spatulata N.truncata Pinguicula.sp kwitnący po zimowaniu (ten, którego znalazłem w zeszłym roku, zakopanego wśród innych roślin w Realu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 (edytowane) a i tak nikt nie ogląda 2,465 wyświetleń to jest nikt? Sztucznie byłoby pod każdym Twoim postem pisać że masz piękne rośliny W Twoim 57 poście wstawiłeś zdjęcie rosiczki pigmejskiej z gemmami, skoro postawiłeś tam "?" to nie wiesz co to jest za gatunek? Mógłbyś jeszcze raz wstawić jej zdjęcie, ale tym razem inne? A co ta truncata ma w dzbanku takie ciemne? Edytowane 19 Lutego 2015 przez Hesperyda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 19 Lutego 2015 Autor Share Napisano 19 Lutego 2015 (edytowane) Faktycznie nie jest to mało wyświetleń ;D Przy najbliżej okazji postaram się wstawić jakieś inne foto tej rosiczki pigmejskiej. Poprostu po otrzymaniu przesyłki opisałem rośliny na doniczkach i umieściłem tam gdzie uważałem za słuszne. Jednak po czasie napisy się zamazały a ja nie mam jakoś pamięci do gatunków pigmejek Te plamki w dzbanku to jest efekt wybarwienia się tej truncaty. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Narcyz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 to mi trochę wyglądało jakby była zatkana miazgą z owadów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 19 Lutego 2015 Autor Share Napisano 19 Lutego 2015 to mi trochę wyglądało jakby była zatkana miazgą z owadów. Widocznie taki ze mnie fotograf ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 A tam każdy z czasem się uczy to i Ty też się nauczysz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi