Nieuczesany Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Cześć! W tym temacie będę wrzucał fotki z moich postępów w hodowli regii od nasion Data wysiewu: 2.06.2014r. Z 9 nasion wykiełkowało niestety tylko jedno. Około miesiąc później. I dziś. Od teraz postaram się aktualizować temat co miesiąc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 14.09.2014r Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 Trochę jestem zaskoczony, że tylko jedno nasionko Ci wykiełkowało. W ubiegłym roku też kupiłem nasiona od Marka i chyba tylko dwa nie wzeszły z 11-stu, czy jakoś tak. Co prawda z żadnej nie udało mi się wyhodować dorosłej rośliny (wysiewałem pod koniec lata i siewki padły w zimie od grzyba), ale trzymam kciuki za twoją jedynaczkę . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 Dzięki Jak myślisz opłaca się ją przesadzać do nowszego podłoża czy zostawić na zimę w tym samym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 Wydaje się już na tyle duża, że szanse na padnięcie zdecydowanie spadają Moja przyszła do mnie nieco większa jak kupiłam i po tygodniu zaczęła wypuszczać dwa razy większe liście Powodzenia ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 Przesadziłem ze starym podłożem do większej doniczki. Mam nadzieję, że wytrzyma zimę, bo nie mam jak doświetlać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi