Mekk Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Zespół Roraimy ma zaszczyt zaprosić wszystkich forumowiczów na Targi ZooBotanica 2014! Specjalnie na targi przygotowujemy dla Was specjalną ofertę nowych klonów muchołówek, sporo kapturnic i jeśli się uda, to ogromną ofertę dzbaneczników prosto z Borneo Ponadto, pokażemy sporą część naszej kolekcji naprawdę rzadkich dzbanków i gigantycznych kapturnic. Nie możecie tego przegapić! Gwarantujemy mnóstwo niespodzianek... : ) 3 - 5 października 2014 HALA STULECIA, WROCŁAW Do zobaczenia we Wrocławiu! Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomason Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Żeby nie powielać tematu - czy na ZooBotanice będzie Carnisana? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Jednak trochę boli, że to nie wrzesień, ale i tak dobrze . Postaram się być. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Jednak trochę boli, że to nie wrzesień, ale i tak dobrze . Postaram się być. Fakt, my też trochę ubolewamy, ale co zrobić, siatkówka trochę pokrzyżowała plany organizatorom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capensi Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Mi akurat bardziej pasuję nawet październik i raczej także będę na wystawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salivan Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Zdecydowanie bardziej pasuje mi październik .Prawie napewno będe.Pytanie na przyszłość:Wstęp jest płatny?Jak tak to ile? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 @salivan: Płatne, płatne. http://www.wigor-targi.com/targi,915,Dla+o...%C4%85cych.html Ja na pewno będę, nic mnie nie powstrzyma przed przybyciem. Rok temu nie dałem rady, bo akurat praca i nic nie dało się zrobić. Dwie przynajmniej owadożerne firmy będą, to się kolekcję o coś powiększy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Generalnie mając na myśli, że bardziej pasuje nam wrzesień, nie mam na myśli samego terminu, co warunki pogodowe, w październiku potrafią się zdarzać temperatury na minusie, a z Warszawy do Wrocławia mamy kawałek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Carnisanowe ludki naturalnie zapraszają równie serdecznie! oooby tylko pogoda dopisała tak jak zeszłoroczny październik! nieco fotek ze szklarni Wam wrzucę, żebyście cieplej już teraz pomyśleli o październiku;) D.m. Coquillage amciu-amciu:)) D. falconerii D.m. Louchapates D.m. Triton cuda wianki dość pospolite jak będzie wola narodu, to za jakiś czas coś jeszcze wrzucę) a jak nie, to figa i dopiero na targach zobaczycie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 A cóż to za ładna mega wybarwiona muchołówka na drugim zdjęciu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Ja prosiłbym o zdjęcia petiolarisów (grupy, nie roślinki ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 A cóż to za ładna mega wybarwiona muchołówka na drugim zdjęciu? Przecie napisał "amciu-amciu:)) " Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) @Alberciarz - będzie w tym roku również wykład/prelekcja o owadożerach, jak była rok temu? Fajnie by było w końcu przyjść i posłuchać. Ponadto, proszę o chociaż trochę zdjęć dzbanków, bo ciągle rozważam co tu jeszcze przygarnąć... Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez emczer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Po zajęciach mogę wpaść Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomason Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Ja będę na 100% - nie dość, że "zoo" to jeszcze "botanica" z Carnisaną. Ja również liczę na jakiś wykładzik, najlepiej bardziej teoretyczny - nie tyle uprawa, co fizjologia, ewolucja itd. Ale każdy będzie dobry. Szkoda tylko, że wszystko pakuję teraz w akwarystykę, bo bym chętnie coś zakupił. ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi