Skocz do zawartości

Targi ZooBotanica 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Foty cykniemy, ale jeszcze ciutkę będę Was prosić o cierpliwość, nie bez powodu:)

No ba, prelekcje będą! Tylko przyjdźcie na nie, żeby było z kim rozmawiać, zapraszam!:) Wstępnie zastanawiam się nad takimi tematami jak w Łodzi na wystawie, no warunki raczej nie pozwalają nam na zrobienie godzinnej prelekcji o białkach transportowych funkcjonujących u muchołówki i w sumie to dobrze, bo nie wiem czy znalazłbym czas, żeby się do tego odpowiednio przygotować :P

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Może prelekcja w innym kierunku czyli kilka słów o gatunkach i kultywarach poszukiwanych przez hodowców, jakieś foty, ciekawostki, miejsca występowania. Myślę, że zainteresowałoby to i laików i bardziej obytych w temacie.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę w niedzielę :) Takie pytanie do osób które już były: Dużo jest stoisk z pająkami i owadami ? :)

Pozdrawiam

Z ptasznikami w zeszłym roku było minimum 1 ( kilkadziesiąt pojemników i sporo małych terrariów ) i co najmniej 2 stoiska ze strzaszykami , karmówką , gadami , uropygi itp ... ogólnie terrarystycznie

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...

Uwaga, uwaga! Do zoobotaniki już tylko tydzień :D

W związku z czym rzucę parę pytań do Alberta, Nwankwo lub tudzież ogólnie chłopaków z Carnisany:

- Jak to z prelekcją? Na plakatach, ani harmonogramach nie ma nic o owadożerach, w zeszłym roku było to jakoś ogłaszane jednak z tego co pamiętam. Co jest? :P

- Kiedy będzie więcej zdjęć? :D

- Jak tam nastroje przed wystawą?

- Jakieś roślinne perełki - których nie ma na stronie - pojawią się na wystawie, o których możecie i/lub chcecie powiedzieć? :P

- Zamówienia - do kiedy? Kiedy wyruszacie do Wrocławia?

Póki co tyle ode mnie. :)

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga, uwaga! Do zoobotaniki już tylko tydzień :D

W związku z czym rzucę parę pytań do Alberta, Nwankwo lub tudzież ogólnie chłopaków z Carnisany:

- Jak to z prelekcją? Na plakatach, ani harmonogramach nie ma nic o owadożerach, w zeszłym roku było to jakoś ogłaszane jednak z tego co pamiętam. Co jest? :P

- Kiedy będzie więcej zdjęć? :D

- Jak tam nastroje przed wystawą?

- Jakieś roślinne perełki - których nie ma na stronie - pojawią się na wystawie, o których możecie i/lub chcecie powiedzieć? :P

- Zamówienia - do kiedy? Kiedy wyruszacie do Wrocławia?

Póki co tyle ode mnie. :)

Podbijam :)

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Sporo tej "sałaty" Albert przygotowaliście, widzę że Louchapates nie musimy zabierać :-).

Co do prelekcji strasznie żałuję, że nie będę mógł jak zwykle posłuchać, szkoda. Z mojej strony doceniam starania i że w ogóle Alberciarzowi nie brak animuszu aby taką prelekcję prowadzić i przygotować.

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi