Alberciarz Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Foty cykniemy, ale jeszcze ciutkę będę Was prosić o cierpliwość, nie bez powodu:) No ba, prelekcje będą! Tylko przyjdźcie na nie, żeby było z kim rozmawiać, zapraszam! Wstępnie zastanawiam się nad takimi tematami jak w Łodzi na wystawie, no warunki raczej nie pozwalają nam na zrobienie godzinnej prelekcji o białkach transportowych funkcjonujących u muchołówki i w sumie to dobrze, bo nie wiem czy znalazłbym czas, żeby się do tego odpowiednio przygotować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Może prelekcja w innym kierunku czyli kilka słów o gatunkach i kultywarach poszukiwanych przez hodowców, jakieś foty, ciekawostki, miejsca występowania. Myślę, że zainteresowałoby to i laików i bardziej obytych w temacie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Ojjj kolega widzę nie był jeszcze na mojej prelekcji:))) Ale sugestia bardzo dobra, dorobimy rozszerzenie tematu do części uprawowej, w miejscach gdzie nam na to czas pozwoli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Był, nie był, ale z tego co się dowiedziałem od tych co byli to tego w sumie brakowało do pełniejszego obrazu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Kto kiedy będzie ? Ja w najprawdopodobniej w sobotę, ale może być tak, że będę w niedzielę . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Ja będę w niedzielę Takie pytanie do osób które już były: Dużo jest stoisk z pająkami i owadami ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Może uda mi się wpaść w sobotę, ale to nic pewnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Ja będę w niedzielę Takie pytanie do osób które już były: Dużo jest stoisk z pająkami i owadami ? Pozdrawiam Z ptasznikami w zeszłym roku było minimum 1 ( kilkadziesiąt pojemników i sporo małych terrariów ) i co najmniej 2 stoiska ze strzaszykami , karmówką , gadami , uropygi itp ... ogólnie terrarystycznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Uwaga, uwaga! Do zoobotaniki już tylko tydzień W związku z czym rzucę parę pytań do Alberta, Nwankwo lub tudzież ogólnie chłopaków z Carnisany: - Jak to z prelekcją? Na plakatach, ani harmonogramach nie ma nic o owadożerach, w zeszłym roku było to jakoś ogłaszane jednak z tego co pamiętam. Co jest? - Kiedy będzie więcej zdjęć? - Jak tam nastroje przed wystawą? - Jakieś roślinne perełki - których nie ma na stronie - pojawią się na wystawie, o których możecie i/lub chcecie powiedzieć? - Zamówienia - do kiedy? Kiedy wyruszacie do Wrocławia? Póki co tyle ode mnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 emczer, jeśli szukasz dzbanków do terra nizinnego to z tego co pamiętam w łódzkiej Palmiarni Chłopaki mieli ładną bicarcarate, chyba red flush jak dobrze pamiętam? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Zobaczymy Pojawiła się lista wystawców, tak więc będą: Carnisana, Heldros i Roraima http://www.wigor-targi.com/targi,926,LISTA...LAN+STOISK.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Uwaga, uwaga! Do zoobotaniki już tylko tydzień W związku z czym rzucę parę pytań do Alberta, Nwankwo lub tudzież ogólnie chłopaków z Carnisany: - Jak to z prelekcją? Na plakatach, ani harmonogramach nie ma nic o owadożerach, w zeszłym roku było to jakoś ogłaszane jednak z tego co pamiętam. Co jest? - Kiedy będzie więcej zdjęć? - Jak tam nastroje przed wystawą? - Jakieś roślinne perełki - których nie ma na stronie - pojawią się na wystawie, o których możecie i/lub chcecie powiedzieć? - Zamówienia - do kiedy? Kiedy wyruszacie do Wrocławia? Póki co tyle ode mnie. Podbijam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 U mnie się jednak zmieniły plany i będę w sobotę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Ja niestety nie mogę potwierdzić na 100%, ale możliwe, że wpadnę z kumplem w sobotę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Witam Sporo tej "sałaty" Albert przygotowaliście, widzę że Louchapates nie musimy zabierać :-). Co do prelekcji strasznie żałuję, że nie będę mógł jak zwykle posłuchać, szkoda. Z mojej strony doceniam starania i że w ogóle Alberciarzowi nie brak animuszu aby taką prelekcję prowadzić i przygotować. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi