Nieuczesany Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Cześć! Postanowiłem pochwalić się moją małą kolekcją Niestety z braku funduszy nie mogę za bardzo jej rozwijać. D. capensis D. capensis 'alba' D. filiformis D. dielsiana D. nidiformis D. madagascariensis Resztę wrzuce w następnym poście. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Bardzo dobrze jest im u Cibie widać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 D. regia S. flava Prosiłbym o pomoc w zidentyfikowaniu tej kapturnicy Dm. red-green Dm. regular form Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Cephalotus follicularis Oraz moi mali pomocnicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Ta do identyfikacji to tzw. kapturnica papuzia:)Sarracenia psittacina. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Piękne masz rośliny Podobają mi się długie liście Twojej filiformis, moja nigdy tak długich nie miała. Trzymasz wszystkie swoje rosiczki na parapecie? Są ładnie wybarwione. A szczurki mają jakieś imiona? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Piękne masz rośliny Podobają mi się długie liście Twojej filiformis, moja nigdy tak długich nie miała. Trzymasz wszystkie swoje rosiczki na parapecie? Są ładnie wybarwione. A szczurki mają jakieś imiona? Większość lata stały na parapecie wystawiłem je na ok. 2 tygodnie na dwór. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi