B-52 Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Założyłem temat myślę,że się przyda Ok.10.09jadę od siebie z miasta-Puławy woj.lubelskie-w góry stołowe(kotlina kłodzka,kłodzko,szczelinek,skalne miasto w czechach itp.itd.etc.). Następnie Wrocław i Opole i powrót. Jakby ktoś coś komuś gdzieś to chętnie pomogę. Oczywiście w granicy rozsądku bez nadrabiania trasy Rośliny z mojej oferty też chętnie podrzucę Pzdr2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Zastanawiam się tylko, czy nie wypadałoby jakiś zasad co do tego wymyślić... Na przykład, że jako "kurierzy" nie mogą funkcjonować osoby nowe na forum... Czy coś. Jaka jest odpowiedzialność forum, skoro takie propozycje pojawiają się na forum. Nie chciałbym potem być mediatorem w tego typu konfliktach. Pomysł ciekawy, ale czy nie wymaga wcześniejszego przemyślenia jakiś zasad funkcjonowania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Co racja to racja,ale każdego z osobna wolna wola pomóc. Jeżeli ktoś nie chce pomóc to nie bierze odpowiedzialności na siebie i nie bierze danej przesyłki. Ktoś kto nie chce podać nie poda. Po prostu kwestia zaufania. Ja osobiście nie podałbym komuś kto zalogował sie dzień lub tydzień temu i nie miałem z nim żadnego kontaktu ani wymienionego zdania na SB Ale ktoś kto sprzedaje i wziął pieniądze to może podać jak komuś ufa lub zna mniej więcej z forum. Administracja może ustalić zasady typu:"Administracja nie ponosi odpowiedzialności za szkody wywołane pomocą kurierską" Wiadomo kwestia do dyskusji. Ja tam zawsze mogę podrzucić coś dla kogoś i nie stanowi to dla mnie problemu,a oszukiwanie na moja korzyść nie wchodzi w rachubę bo zaufanie i renomę łatwo stracić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 To moje okolice zapraszam do gór bardzkich:) i Barda na spływy pontonowe przełomem bardzkim. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Czy ten temat nie powinien być w 'Pubie', albo nie wiem.. planowane wyprawy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Ogólnie pomysł godny naśladowania, z tymi propozycjami przewozu. Zawsze dla roślin jest to 100x lepsze niż podróż w paczce przez Pocztę Polską :/ Tylko tak jak Cephalotus napisał, można by utworzyć grono zaufanych osób, bo wiadomo jak to jest ... szczególnie z nowo zarejestrowanymi użytkownikami (nie ubliżając nikomu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Popieram, można by nawet zrobić osobny temat w dziale handlu np "dostarczę". Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Dnia 11.09 wyjeżdżam od siebie z Puław i lecę do Wrocławi(mogę polecieć przez Tomaszów lub Opoczno ,Przysucha-mi obojętne),tam nocleg i w piątek(12.09)wylot w góry stołowe w okolice miejscowości Ścinawka Średnia. Natomiast 16,17,18.09 będę w Opolu i następnie niechętny powrót do domu Bardzo chętnie pomogę jakby ktoś potrzebował podać komuś rośliny lub wziąść ode mnie Jkc to więcej info na priv. Pzdr2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 17 Listopada 2015 Autor Share Napisano 17 Listopada 2015 Ostani weekend listopada(konkretny dzień wkrótce)robię trasę Jaworzno-Łódź-(przez Radom,być może Tomaszów)-Puławy. Jakby ktoś coś to dawać znać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) Będę miał 2 wolne miejsca w samochodzie, w drodze powrotnej z wystawy w Warszawie. Wyjazd 15 marca w okolicy 10-13. Kurs - Trójmiasto Edytowane 10 Maja 2016 przez Iglacy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Będę miał 2 wolne miejsca w samochodzie, w drodze powrotnej z wystawy w Warszawie. Wyjazd 15 marca w okolicy 10-13. Kurs - Trójmiasto 15 maja Dziubas pomylił się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) 18 lipca jadę z Krakowa do Warszawy, potem w okolice Siedlec/Sokołowa Podlaskiego. Będę jechał pociągiem/busem, mogę komuś podrzucić coś niewielkiego. EDIT: Wracam tak samo, 21 lub 22 lipca. Edytowane 8 Lipca 2016 przez daro7979 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Share Napisano 20 Lipca 2016 (edytowane) Robię trasę Puławy-Tarnów przez Solec-Zwoleń. Można sobie lunkąć na mapie jak to wygląda. Ewentualnie mogę pojechać przez Zawichost-Józefów-Opole Lubelskie. Jadę w ten piątek(22.07) z Tarnowa do Puław i w poniedziałek(lub niedz.wieczór)spowrotem. Później ten sam kurs za dwa tygodnie. Jakby coś komuś coś to pisać. Edytowane 20 Lipca 2016 przez B-52 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Planowana trasa autem w okolicach 16 września , Siedlce - cel bardzo rozbieżny Katowice, Rabka-Zdrój , Kraków , Krynica-Zdrój , 20 września powrót do Siedlec zapewne przez Lubartów KS Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi