Narcyz Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Posiadam oświetlenie led typu MOONLIGHT LED z firmy Aquael (pozostałość po hodowli pajęczaków). Może mi się to przydać w uprawie owadożerów? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Jeżeli moonlight led - firmy aquael - to takie małe plastikowe urządzonko świecące na niebiesko to Ci się nie przyda. Jest stanowczo za słabe, by w jakikolwiek sposób pomagało roślinom. To urządzenie jest raczej po to, byś po przebudzeniu się w nocy widział, że terrarium jest w tym samym miejscu co zasypiałeś. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Zastanawiam się czy na próbę nie doświetlac tymi ledami odrostów N.Miranda po kilka godzin dziennie i zobaczyć czy będą miały jakiś wpływ (wątpliwy oczywiście:D) Co sądzicie o tym? Jest wgl sens? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Wg mnie to tak jak z pługiem podczepianym do samochodu osobowego - można, ale po co? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Jak któś ni ma kónia ani traktora to i to się sprawdzi jakoś ;D A tak serio to chodzi mi o to czy choć minimalnie może to pomóc roślinom. Zawsze lepsze coś nic nic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Niezauważalnie, bo i spektrum nie to i moc za słaba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 No to faktycznie nie ma co kombinować i energię tracić. Dziękuję za odpowiedzi:) Myślę że temat do zamknięcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi