CFHs Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Gra ktoś w plants vs zombie garden warfare na PC? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Hej, ja grywałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snello Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Ja w coś takiego grałem na telefonie ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Grałem! Ciekawa gierka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Ale czy aby na pewno graliście w tą właśnie część? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Jednak w tę część nie grałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Ja grałam i wygrywałam w "Plants vs Zombies" We fragmencik można sobie zagrać online: http://www.popcap.com/games/plants-vs-zombies/online. Śmieszna gierka, ale przyznam, że się wciągnęłam Nawet nie wiedziałam, że jest taka wersja jak CFHs podajesz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Nawet nie wiedziałem że jest kontynuacja tej gry Dzięki za informację, w wolnej chwili trzeba zerknąć na ten tytuł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Nawet nie wiedziałem że jest kontynuacja tej gry Dzięki za informację, w wolnej chwili trzeba zerknąć na ten tytuł Nie tyle kontynuacja (bo dwójka PvsZ też jest) co spinoff I serio, nic Wam podtytuł nie dał do myślenia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Dwójka nie jest na PC Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi