natalia.t Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Zje mnie szybko, czy mogę poczekać z eksmisją do jutra? Około 5cm średnicy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Wygląda jak Kątnik domowy. Ugryzienie może lekko boleć (coś jak komara), poza tym niegroźny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Ale jest straszny... i na dodatek kilkanaście minut temu był w kuchni, teraz jest w salonie. Ciekawe, kiedy dojdzie do sypialni... Tak krążę wokół niego, robiąc kółko o promieniu 2 metrów i nie wiem... Do tej pory mieszkałam sama, i chyba wolałabym, żeby to się nie zmieniało w taki sposób... Straciłam go z oczu Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez natalia.t Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Wzięłam go w durszlak i wywaliłam przez balkon. Nie chciał się odczepić to wyrzuciłam z durszlakiem. Pająka nie ma już w domu, po durszlak pójdę rano Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snello Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Jutro wstawię zdjęcia mojego towarzysza taki sam, jak są głodne to wolo się poruszają a jak najedzone to są wyjątkowo szybkie i cwane wystarczy na moment odejść od osobnika i momentalnie gdzieś spruje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Kątniki są jednymi z większych pająków domowych:) Dodam, że jak byłem nastolatkiem to spadł mi z zasłony na kołdrę ogromny kątnik wielkości dłoni brrryyy to był szok, do dziś pamiętam jak stał w bezruchu a ja w myślach " żeby sobie poszedł". Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Słabo nadają się na karmówkę, za mało ciałka w stosunku do średnicy i zdarzało się przegryźć pułapkę muchola czy dzbanecznika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Słabo nadają się na karmówkę, za mało ciałka w stosunku do średnicy i zdarzało się przegryźć pułapkę muchola czy dzbanecznika A ja czytałem gdzieś, ze są pożywne dla owadożerów To sam już nie wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Mam jakąś inwazję... Dzisiaj znalazłam kolejne dwa. Chyba się wyprowadzę. "Mamusiu, tatusiu, chcę znów z wami mieszkać!" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Pozdrowienia z Meksyku! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 A ja czytałem gdzieś, ze są pożywne dla owadożerów To sam już nie wiem Pająki ogólnie tak, ale kątniki są bardzo mizerne jeśli chodzi i białko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Natalia ja myślę, że one kolegi szukają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Gdybyś widziała co jest u mnie na strychu to byś się nie przejmowała tymi 2 pajączkami ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi