Skocz do zawartości

Owadożery w Aldiku

Narcyz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fajnie żeś dodał info:), ciekawe czy to bd tylko purpurowe kapturki czy jakieś inne jeszcze:)

Można by zrobić temat, gdzie by się dodawało oferty z owadożernymi poszczególnych sklepów gdyby ktoś gdzieś zobaczył.

Edytowane przez comandos21
Odnośnik do odpowiedzi

Nawet to dobry pomysł:) Takie rośliny to najczęsciej "sałaba masówka" ale zawsze to coś dla kogoś kto lubi wyzwania a i nie raz się coś ciekawego da ustrzelić. Byłem dziś w Aldim zobaczyć ale jeszcze nic nie mają.

Edytowane przez Narcyz
Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli będą one w takiej kondycji jak te ostatnio w Kauflandzie to szkoda nawet sił i paliwa na dojazd do Aldi. No chyba że akurat u mnie trafiły się w takim stanie rośliny wacko

Czekam więc na relację z zakupów :)

W Aldi nigdy nie narzekałem na jakość produktów,pod tym względem ta sieciówka według mnie przoduje na tle innych. takk Fajnie,szczególnie,że aldi mam zaraz obok szkoły.

Odnośnik do odpowiedzi

Oblookam jak wrócę z nocki i napiszę co i jak i czy warto zachodu :) Rozbawiło mnie to z indentyfikacją bo pewnie tak będzie :D Produkty produktami a z roslinami może być różnie. Ja w kauflandzie zakupiłem jakiś czas temu D.aliciae i capensis i ładnie wypuszczają pędy i tworzą kropelki. Capensisy tylko teraz mi pomarniały.

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem zobaczyć.

Nawet sporo roślinek posadzonych w dość wysokich, małych doniczkach, popakowane w plastikowe kubeczki z pokrywą, więc naprawdę dobrze to wygląda i rośliny nie pogniecione.

70% to muchołówki jednej odmiany, poza tym kapturnice, ale same purpurowe i widziałem dosłownie ze 2-3 sztuki x Chelsoni (lub podobna). Wszystko po 12 zeta.

Odnośnik do odpowiedzi