Crespo Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Organizowane są różnego rodzaju eventy przez sklepy typu Carnisana czy Roraima. A co Wy na to, żeby wyjść z inicjatywą i zorganizować jakieś spotkanie forumowiczów? Posiedzieć przy kawce/piwie i porozmawiać trochę o roślinach, może w miejscu które ma bliską styczność z jakimś torfowiskiem? Ciekawy jestem waszych opinii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Wpadajcie do mnie Ale fajne emotki na tym forum, no naprawdę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 2 Września 2014 Autor Share Napisano 2 Września 2014 Wpadajcie do mnie Ale fajne emotki na tym forum, no naprawdę. Haha. Szybciej coś w miejscu w którym każdy będzie miał mniej więcej "równe" szanse dojazdu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 (edytowane) Super! Zawsze chciałam pojechać na Karaiby! A tak serio to fajny pomysł, jakby zebrało się tak przynajmniej 10 osób to mogłoby być nawet ciekawie. Chętni wypowiadać się, potem trzeba ustalić termin. Miejsce spotkania to najmniejszy problem Edytowane 2 Września 2014 przez natalia.t Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 ...a może Borneo? z pewnością wielu by się tam wybrało A tak na serio to dzięki tym wystawą masz największą szansę spotkać ludzi i z forum i porozmawiać o roślinach. W naszym mieście będziesz miał we wrześniu ku temu dwukrotna okazję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 (edytowane) Zwykle właśnie taką okazją było Carnisanowe warsiawskie "expo" I moim zdaniem chyba największy sens jest robić spotkania właśnie na wystawach, zwłaszcza jak ktoś ma do przejechania pół Polski. Edytowane 2 Września 2014 przez hddk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Wydaje mi się, że koledzy mają rację i raczej nic z tego nie wyjdzie. Są wystawy, i tak wielu osobom trudno się na nie wybrać. Ale pomarzyć o Karaibach można... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snello Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Chyba najlepiej by było zorganizować jakieś spotkanie w czasie wystaw, kiedy każdy próbuje wyskrobać trochę czasu. Ja jestem najbardziej chętny na spotkanie w czasie kiedy będzie wystawa z carnisaną w Łódzkiej palmiarni (20-21 września 2014 - kiermasz roślin z okazji Wystaw Roślin Mięsożernych, ul. Piłsudskiego 61) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Ja z wielką przyjemnością zorganizowałbym spotkanie w siedzibie Roraimy, to właściwie dla forumowiczów ciekawsza opcja niż wystawy - dlaczego? No bo jak wiadomo, nigdy na wystawę nie da się zabrac wszystkich roślin, a w szklarniach zobaczyc można najciekawsze rzeczy No i lokalizacja też jest spoko - do Warszawy prawie każdy ma blisko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Ja z wielką przyjemnością zorganizowałbym spotkanie w siedzibie Roraimy, to właściwie dla forumowiczów ciekawsza opcja niż wystawy - dlaczego? No bo jak wiadomo, nigdy na wystawę nie da się zabrac wszystkich roślin, a w szklarniach zobaczyc można najciekawsze rzeczy No i lokalizacja też jest spoko - do Warszawy prawie każdy ma blisko ekstra tylko czy pomieścisz tam stoły biesiadne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 ekstra tylko czy pomieścisz tam stoły biesiadne I chłopski stół, stół z deserami, miejsce dla orkiestry i parkiet. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 E tam wymyślacie Wystarczy że zrobi wycieczkę po swojej szklarni i zaprezentuję swoje rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 (edytowane) ekstra tylko czy pomieścisz tam stoły biesiadne haha, pomieszczę, bez obaw! poza prezentacja roślin, myślę równie istotna jest integracja Edytowane 2 Września 2014 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Popieram propozycję Mekk'a Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieczus Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Mekk - zaproponuj termin - byle przed zimą, żeby nie było wymówek, że drogi zaśnieżone Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi