Skocz do zawartości

Spotkanie forumowiczów ?

Crespo

Rekomendowane odpowiedzi

Organizowane są różnego rodzaju eventy przez sklepy typu Carnisana czy Roraima. A co Wy na to, żeby wyjść z inicjatywą i zorganizować jakieś spotkanie forumowiczów? Posiedzieć przy kawce/piwie i porozmawiać trochę o roślinach, może w miejscu które ma bliską styczność z jakimś torfowiskiem?

Ciekawy jestem waszych opinii.

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Super! Zawsze chciałam pojechać na Karaiby!

A tak serio to fajny pomysł, jakby zebrało się tak przynajmniej 10 osób to mogłoby być nawet ciekawie. Chętni wypowiadać się, potem trzeba ustalić termin. Miejsce spotkania to najmniejszy problem ;)

Edytowane przez natalia.t
Odnośnik do odpowiedzi

Zwykle właśnie taką okazją było Carnisanowe warsiawskie "expo" ;) I moim zdaniem chyba największy sens jest robić spotkania właśnie na wystawach, zwłaszcza jak ktoś ma do przejechania pół Polski.

Edytowane przez hddk
Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najlepiej by było zorganizować jakieś spotkanie w czasie wystaw, kiedy każdy próbuje wyskrobać trochę czasu. Ja jestem najbardziej chętny na spotkanie w czasie kiedy będzie wystawa z carnisaną w Łódzkiej palmiarni (20-21 września 2014 - kiermasz roślin z okazji Wystaw Roślin Mięsożernych, ul. Piłsudskiego 61)

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z wielką przyjemnością zorganizowałbym spotkanie w siedzibie Roraimy, to właściwie dla forumowiczów ciekawsza opcja niż wystawy - dlaczego? No bo jak wiadomo, nigdy na wystawę nie da się zabrac wszystkich roślin, a w szklarniach zobaczyc można najciekawsze rzeczy ;) No i lokalizacja też jest spoko - do Warszawy prawie każdy ma blisko :P

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z wielką przyjemnością zorganizowałbym spotkanie w siedzibie Roraimy, to właściwie dla forumowiczów ciekawsza opcja niż wystawy - dlaczego? No bo jak wiadomo, nigdy na wystawę nie da się zabrac wszystkich roślin, a w szklarniach zobaczyc można najciekawsze rzeczy ;) No i lokalizacja też jest spoko - do Warszawy prawie każdy ma blisko :P

ekstra lol tylko czy pomieścisz tam stoły biesiadne :piwko:

Odnośnik do odpowiedzi

ekstra lol tylko czy pomieścisz tam stoły biesiadne :piwko:

haha, pomieszczę, bez obaw! :P

poza prezentacja roślin, myślę równie istotna jest integracja :D

Edytowane przez Mekk
Odnośnik do odpowiedzi