Alberciarz Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Grill z piwkiem zawsze spoko:)) Choć dotychczas odwiedzany wietnamski bar po warszawskich wystawach ciągle jest na propsie, niestety nie wśród wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Mekk - zaproponuj termin - byle przed zimą, żeby nie było wymówek, że drogi zaśnieżone Prawdę mówiąc, myślę, że jeśli nam naprawdę zależy na dobrej frekwencji, to trzeba umówić się nieco wcześniej. W tym roku został raptem miesiąc z kawałkiem do startu zimowania sporej części roślin i to już trochę mijałoby się z celem. W przyszłym roku np. maj-czerwiec? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Racja, w tym roku już nie ma sensu bo zima tuż tuż i do tego wystawy więc będzie pewnie sporo przygotowań Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 3 Września 2014 Autor Share Napisano 3 Września 2014 Fajnie, że temat się rozkręcił Mekk meeega propozycja Też jestem za 2015 już Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 To kto się zajmie wstępną listą zainteresowanych ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Muszę przyznać, że propozycja obejrzenia szklarni i to jeszcze w towarzystwie innych zarażonych owadożeromaniactwem jest niezwykle kusząca. Także ukłony w stronę Roraimy. Co prawda ode mnie dość daleko (jestem z Piły), ale dysponuję 5-cio osobowym samochodem. Więc gdyby z okolicy było więcej chętnych lub do "zgarnięcia" po drodze na trasie, to koszty podróży może też nie byłby takie wysokie na jednego. Także temat otwarty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Koniec czerwca/początek lipca mi by pasował. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Też jestem za początkiem lipca. Najlepiej drugi tydzień, mam wtedy urlop Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 3 Września 2014 Autor Share Napisano 3 Września 2014 Zrobienie takiej listy to raczej nie jest problem, wystarczy osobny temat, krótki opis i tyle ... lecz teraz chyba ciutke wcześnie na zapisy Co do terminu, lipiec chyba średnio fajnie, ciężko trafić żeby większość chętnych miała urlop jednocześnie bądź byli na miejscu, lepszą opcją chyba będzie czerwiec, któryś weekend:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Ja też jestem za 2015 rokiem. Ze Śląska jest kilka osób, więc można by się zabrać jednym autem aby koszty paliwa były mniejsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Pomysł przedni Myślę, że terminy wakacyjne nie są najkorzystniejsze. Kto będzie miał urlop, to zapewne wyjedzie w świat, kto nie ma urlopu pracuje w pocie czoła i czeka na urlop... Weekend wiosenny byłby w sam raz - jestem za majem/czerwcem. Z pominięciem długich weekendów, kiedy to cała ludzkość na drogi wybywa i zamiast jechać to się stoi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Tak czy siak musi to być weekend Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Gorąco popieram weekend, ale raczej nie w maju, może bliżej połowy lub końca czerwca, niech się wszystko porządnie wybudzi po zimowaniu, ostatnio z naszymi wiosnami bywa różnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Racja, bez wątpienia "najbezpieczniejszy" będzie czerwiec. Tutaj wybór terminu zostawiam już również Wam, ja będę dostępny. Również myślę, że wakacje odpadają - sporo osób wyjeżdża, my czasami też chcemy odpocząć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Pierwszy weekend czerwca to Boże Ciało, ostatni już będzie wakacyjny. Myślę, że wybór pomiędzy drugim, a trzecim weekendem czerwca nam zostaje. 21 czerwca moglibyśmy świętować pierwszy dzień lata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi