Skocz do zawartości

Spotkanie forumowiczów ?

Crespo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Mekk - zaproponuj termin - byle przed zimą, żeby nie było wymówek, że drogi zaśnieżone ;)

Prawdę mówiąc, myślę, że jeśli nam naprawdę zależy na dobrej frekwencji, to trzeba umówić się nieco wcześniej. W tym roku został raptem miesiąc z kawałkiem do startu zimowania sporej części roślin i to już trochę mijałoby się z celem. W przyszłym roku np. maj-czerwiec?

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że propozycja obejrzenia szklarni i to jeszcze w towarzystwie innych zarażonych owadożeromaniactwem jest niezwykle kusząca. Także ukłony w stronę Roraimy.

Co prawda ode mnie dość daleko (jestem z Piły), ale dysponuję 5-cio osobowym samochodem. Więc gdyby z okolicy było więcej chętnych lub do "zgarnięcia" po drodze na trasie, to koszty podróży może też nie byłby takie wysokie na jednego. Także temat otwarty.

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobienie takiej listy to raczej nie jest problem, wystarczy osobny temat, krótki opis i tyle ... lecz teraz chyba ciutke wcześnie na zapisy :)

Co do terminu, lipiec chyba średnio fajnie, ciężko trafić żeby większość chętnych miała urlop jednocześnie bądź byli na miejscu, lepszą opcją chyba będzie czerwiec, któryś weekend:)

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł przedni :) Myślę, że terminy wakacyjne nie są najkorzystniejsze. Kto będzie miał urlop, to zapewne wyjedzie w świat, kto nie ma urlopu pracuje w pocie czoła i czeka na urlop... Weekend wiosenny byłby w sam raz - jestem za majem/czerwcem. Z pominięciem długich weekendów, kiedy to cała ludzkość na drogi wybywa i zamiast jechać to się stoi.

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, bez wątpienia "najbezpieczniejszy" będzie czerwiec. Tutaj wybór terminu zostawiam już również Wam, ja będę dostępny. Również myślę, że wakacje odpadają - sporo osób wyjeżdża, my czasami też chcemy odpocząć ;)

Odnośnik do odpowiedzi