mrDIIL Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Coraz ciekawiej, chyba też się skuszę, bo termin jak najbardziej dobry. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 No no ciekawie się zapowiada Ja do Wawy mam 1,5 h pociągiem Mekk a ilość osób ograniczona czy nie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Czyli 20.06 wigilia pierwszego dnia lata? U mnie druga połowa czerwca to sesja, więc raczej odpada, no ale jeszcze za wcześnie, żeby marudzić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 No no ciekawie się zapowiada Ja do Wawy mam 1,5 h pociągiem Mekk a ilość osób ograniczona czy nie ? Nieograniczona wszystkich zapraszam ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 4 Września 2014 Autor Share Napisano 4 Września 2014 Myślę, że po nowym roku można ogarnąć jakąś listę osób i wtedy orientacyjnie byś wiedział kto się deklaruje przyjechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 W nawiązaniu do mojego posta w innym temacie, spotkanie jest jak najbardziej aktualne! Po wszelkie świeże informacje, zapraszam Was na mój profil na fb, ew. profil roraimy (jak Wam wygodniej). Jest kilka nowych atrakcji w planach, także nie przegapcie Na r-o już więcej ustaleń nie będzie (jak wspominałem, kończę tutaj aktywność). Pozdrawiam, Michał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 11 Września 2014 Autor Share Napisano 11 Września 2014 Ale będziesz gdzieś zamieszczał oficjalną informację, czy tylko po kontakcie z Tobą bezpośrednio coś się dowiemy ? Jeśli jedynie po bezpośrednim kontakcie to może zrobimy tak, że np ja się z Tobą skontaktuję i gdy będziesz miał jakieś informacje dasz mi znać, ja na forum zrobię listę chętnych osób i im wtedy roześlę te informację od Ciebie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Informacje na bieżąco będę dodawał na profil roraimy, po bardziej szczegółowe linki zapraszam na PW, bo nie chce na sam koniec być posądzony o autoreklamę. ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi