Wrazik Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Ostatnio mam wrażenie, że wcale nie znajduję roślin, tylko rośliny znajdują mnie Idę sobie pozwiedzać poniemieckie bunkry, a tu nagle po drodze wpadam w jakieś bagno i widzę to: Chciałoby się powtórzyć po kwestii z filmu "Chłopaki nie płaczą" - "bunkrów nie ma, ale też jest zaj******e" Z tą różnicą, że bunkry też były! Dokładną lokację zachowam dla siebie Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Wow, gratuluję znaleziska, szkoda że już wszystko idzie spać.. Fajny torfowiec Edytowane 7 Września 2014 przez Sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Torfowców tam jest od groma, na jednej skarpie widziałem chyba 4 gatunki rosnące obok siebie...Każda możliwa grubość i każdy możliwy kolor od zielonego, przez brąz, aż do burgundu wpadającego wręcz we fiolet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 To może pokaż te torfowce, skoro takie kolorowe. Widzę tam coś jeszcze, chyba wrzosiec bagienny, na ostatnim zdjęciu... Pewności nie mam. Albo bażyna czarna. Wiesz co to było? Może masz jakieś inne zdjęcia ukazujące tą roślinkę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Powrzucam wkrótce więcej zdjęć, niestety nie mam ich zbyt dużo...znalezisko było kompletnym przypadkiem, i miałem ze sobą tylko aparat w telefonie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi