morakam Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 (edytowane) Cześć wszystkim. Uprawą owadożerów zajmuję się pierwszy rok i nie mam doświadczenia w zimowaniu roślin. Mam kilka muchołówek, ale nie wiem czy je zimować. Wolę zapytać kogoś doświadczonego, niż potem być złym na siebie, że za małą roślinę przezimowałem 1. 2. (przepraszam za jakość, ale telefon na więcej nie pozwala) Będę wrzucał po kolei, bo coś mi się zepsuło Edytowane 8 Września 2014 przez morakam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 I czy tylko dla mnie nie wyświetla zdjęć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.sze Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 morakam napisał: I czy tylko dla mnie nie wyświetla zdjęć? Mi też. Edytuj post i po prostu wszystkie zdjęcia wgraj od nowa... mi też się tak czasem dzieje, nie wiem dlaczego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 2. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 3. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 4. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 5. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 6. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 7. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 8. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 i to samo pytanie do kaptura Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Zimowałbym wszystkie łącznie z kapturem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 morakam nie po to na forum jest limit wielkości zdjęcia, żebyś takie banery wrzucał jeden oo drugim. Gdybyś je zmniejszył do rozsądnych rozmiarów, to zmieściłbyś je wszystkie w jednym poście. Niby na co komu zdjęcie wielkości ponad 3000 pikseli, czy tam mamy roztocza podziwiać na roślinie? Proszę wszystkie zdjęcia przesłać do mnie zmniejszone na e-maila: krzysztof_ciesielski@op.pl albo wyedytować pierwszy post i tam dać zmniejszone, a resztę usunąć. Takie postowanie zdjęcia za zdjęciem w tak monstrualnych rozmiarach nie będzie dopuszczone. Polecam, żeby inni, co się dziwą, też sobie tą uwagę wzięli do serca na przyszłość. Limit sumy załączników to 1,4 mb na post. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Dzięki za radę. Będę pamiętał na przyszłość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Zimuj wszystkie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi