CFHs Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Mój avast też nic nie wykrył a osłony mam na maxa ustawione. Avast? W tym roku podobno najlepsze zabezpieczenia ma G data. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Mii wersja pro avasta starcza i póki co jeszcze się nie zawiodłem, dodatkowo przeskanowałem adware cleaner'em i nic nie znajduje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Jesteś hakerem? Co to to nie najzwyklejszym w świecie informatyk Niema pliku w wersji z hasłami to po pierwsze. Po drugie, jeżeli Twój plik waży więcej niż oryginał, to coś jest na rzeczy... Po trzecie, plik ze strony przekierowanej z pclab, sprawdzany był przez kilka osób, różnymi antywirami które nic nie znalazły Po pierwsze plik w wersji z hasłami został opublikowany w kilku częściach na rosyjskich stronach "podziemnych", wystarczy poszukać jeśli kogoś bardzo to interesuje Po drugie programy takie jak m.in. 7zip i WinRar służą do kompresowania. Ten plik waży dokładnie 102mb po wypakowaniu, przed 30 z kawałkiem. Nikt nie zmusza Cię do pobierania z tego co wstawiłem jeśli nie wierzysz Po trzecie, jest część osób które mówią że antywirusy im coś wykrywaja oraz część która mówi że w pliku wszystko . Twoim zdaniem jest to zaufane źródło ? Moim zdaniem nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartus2003 Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Jak ściągałem to mi zaktualizowany Eset Smart Security wskazywał na trojana, ściągnałem plik jeszcze raz ale już nie wykrywa trojana... widocznie zmienili linka na czystą paczkę... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Jesteś hakerem? Nie pytaj się żołnierza, czy jest mordercą. To nie pierwszy i zapewne nie ostatni problem z gmail. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Jak ściągałem to mi zaktualizowany Eset Smart Security wskazywał na trojana, ściągnałem plik jeszcze raz ale już nie wykrywa trojana... widocznie zmienili linka na czystą paczkę... Jeden z moich znajomych miał to samo. Pobrał, wyrzuciło mu trojana ... drugi raz pobrał po upływie 2h, było wszystko . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueb Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Zrobili poprawkę na niewykrywalną wersję trojana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 Ja tam pliku od nich nie ściągałem, ale na stronę sobie wlazłem. Gmaila mogą kraść, korzystam z niego tyle, że wcale. Poza tym, nie wykazuje mnie tam po tych ichnim rosyjsku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 26 Października 2014 Autor Share Napisano 26 Października 2014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi