Skocz do zawartości

Koniec forumowej kariery na r-o

Mekk

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Po kilku latach kończę swoją aktywność na forum r-o, nie zmienia to faktu, iż hodowcą pozostaję nadal :) i właścicielem sklepu również. Uprzedzając pytania - wszystko ze mną, jak i ze sklepem jest w idealnym porządku, jedynie kończę swoją działalność i aktywność na forum r-o. Gdybyście mieli jakiekolwiek pytania, zapraszam do kontaktu na meila michalgastal@gmail.com ew. facebooka (myślę dacie rade mnie znaleźć albo roraimę ;) .

Gorąco pozdrawiam,

Michał

Odnośnik do odpowiedzi

CFHs napisał:
Szkoda...

Propozycja forumowego spotkania nadal aktualna?

Podpinam się pod pytanie. Wielka szkoda, bo osoby z takim dorobkiem wiedzy nt. roślin owadożernych są niczym skarb dla nowych forumowiczów :) Udanych upraw i do zobaczenia (mam nadzieję) na spotkaniu za rok :)

Odnośnik do odpowiedzi

Adres strony chyba każdy zna :)

Szkoda, że rezygnujesz z tego forum. Jakieś informacje o imporcie dzbanków z borneo wypłyną przed umieszczeniem ich jako oferta na stronie, czy raczej nie ma szans?

A tak ogólnie to widać spięcie na linii administracja-roraima, ewidentnie widoczne podczas fali hejtu dotyczącego Warszawskiej wystawy, więc decyzja jest, w moim odczuciu, w pewien sposób zrozumiała.

Sukcesów w uprawie i rozwoju firmy życzę :)

Odnośnik do odpowiedzi

Co do spotkania - jest aktualne, jak najbardziej. Wrzucę ostatni post w temacie spotkania co i jak.

Jak najbardziej chętnie będę dzielił się swoimi doświadczeniami, których mam z roku na rok coraz więcej. Myślę, że nawet sporo więcej dowiecie się ode mnie wbrew pozorom po odejściu z forum (o ile będziecie mieli na to ochotę ;) ), niż mieliście okazję dotychczas.

Odnośnik do odpowiedzi