d0b3kk Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Cześć wszystkim! Po raz któryś z kolei pragnę wrócić do rozwijania swojej pasji, jaką jest oczywiście hodowla roślin owadożernych, stąd moje pytanie o sklepy stacjonarne, bądź hodowców, którzy znajdują się w Lublinie - macie jakieś pomysły? Byłem w sklepach typu Leroy Merlin i na razie nie posiadają oni żadnych mięsożerców. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbus Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Nic nowego nie wymyślę - Obi i Leroy Merlin, no ale tam raczej na rzadkie gatunki nie ma co liczyć, przynajmniej ja nie spotkałem. W Leroy byłem jakiś tydzień może dwa tygodnie temu i aktualnie mieli tylko muchołówki. Trzeba było ich trochę poszukać bo były ukryte między innymi roślinami. Oprócz tego owadożery trafiają się też i w niektórych prywatnych kwiaciarniach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Wpadaj do Siedlec a z Siedlec do mnie już nie daleko coś się może znajdzie dla Ciebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykf17 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Z tego co mi wiadomo w naszym województwie nie znajduję się żaden sklep oferujący rzadsze gatunki owadożerów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi