Kropka Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Bombowe dzbanuszki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Dopadłem wreszcie aparat i postarałem się o ładniejsze zdjęcia Na pierwsze danie idzie mój jedyny reprezentant jeśli chodzi o dzbaneczniki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Piękne zdjęcia i rośliny Crespo. Czuć inspirację Na razie dzbanecznik skromny pod względem pułapek - wyczekuję kolejnych odsłon w wersji silnie udzbankowanej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Ptaah dzięki! Zakupiłem go w październiku, bez dzbanków, więc stopniowo sobie rośnie Doniczka 12x12x19,5. Słabe wybarwienie spowodowane brakiem zimowania, niestety w tym roku z przyczyn niezależnych ode mnie, nie dałem rady zapewnić mu okresu spoczynku A tu tak na dokładkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 O nie! Co za cefalek! Pamiętam go z zeszłego roku. No to mój marniutki jest niestety, nie przykładam się do pielęgnacji. ;( Nie mogę do Ciebie wchodzić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Bardzo to wszystko ładnie wygląda Gratulacje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Crespo! Piętrowy cefal piękny, a dzbanek to wiesz, że mi się podoba Ale te zdjęcia! Widać, że się przyłożyłeś Oby tak dalej! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Dzięki za komentarze Kropko Twoje zdjęcia były dla mnie inspiracją, aby samemu przyłożyć się do lepszych fotek Stopniowo, będą coraz lepsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Super! Uwielbiam taką głębię ostrości Rób więcej takich zdjęć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi