biedronkaoo7 Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 A mi tam wyglądało, że na dole jest długi i brązowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 A mi tam wyglądało, że na dole jest długi i brązowy To tylko złudna perspektywa zbliżenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 (edytowane) Chyba do tej zabawy trzeba się przygotować i porobić trudnych ujęć, ale zabawa przednia, może dzięki temu zaczniemy więcej zwracać na szczegóły, zobaczymy więcej niż zawsze widzieliśmy Edytowane 7 Października 2014 przez dokkrb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosio Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Już wstawiam nowe zdjęcie. Faktycznie fajna zabawa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 D. peltata? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 (edytowane) Mała D. peltata Jakim tu trzeba być szybkim Edytowane 7 Października 2014 przez dokkrb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosio Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 D. peltata? Zgadłeś. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Może ktoś coś wrzuci nowego ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Proszę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Nepenthes bongso? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Mi to przypomina Nepenthes spathulata x dubia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 (edytowane) @dokkrb W zasadzie mogę zaliczyć. Co prawda mam go oznaczonego jako czyste spathulata, ale ponieważ w pewnym momencie zapomniałem, który jest który (spathulata x dubia też posiadam, stoją obok siebie, jeno druga roślina jest wciąż bez dzbanków), to istnieje pewne prawdopodobieństwo, że to ta krzyżówka. Edytowane 9 Października 2014 przez beginner Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 @dokkrb W zasadzie mogę zaliczyć. Co prawda mam go oznaczonego jako czyste spathulata, ale ponieważ w pewnym momencie zapomniałem, który jest który (spathulata x dubia też posiadam, stoją obok siebie, jeno druga roślina jest wciąż bez dzbanków), to istnieje pewne prawdopodobieństwo, że to ta krzyżówka. U mnie właśnie ta krzyżówka ma takie bocznie spłaszczone dzbanki, a czysta spathulata zielone i owalne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 (edytowane) To może zaproponuje coś z kapturnic Edytowane 9 Października 2014 przez dokkrb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Sarracenia X 'Juthatip Soper'? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi