Skocz do zawartości

Zgadywanka.

Arturr0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 961
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

dokkrb - tak jest!

Choć po Twojej pierwszej propozycji znalazłam na ccphotofinder taką oto informację:

"Most if not all plants grown as U. parthenopipes are incorrectly labeled and are likely U. blanchetti, or even possibly a hybris between the two."

Tego pływacza mam od Cephalotusa, opisany jako U. parthenopipes. Teraz sama jestem ciekawa, czy to rzeczywiście on. Różnice pomiędzy kwiatami tych dwóch są minimalne.

Nie sądziłam, że wrzucę tak trudną zgadywankę, ale o tyle fajnie, że z tej zabawy dowiaduję się ciekawych rzeczy :)

Odnośnik do odpowiedzi

dokkrb - tak jest!

Choć po Twojej pierwszej propozycji znalazłam na ccphotofinder taką oto informację:

"Most if not all plants grown as U. parthenopipes are incorrectly labeled and are likely U. blanchetti, or even possibly a hybris between the two."

Tego pływacza mam od Cephalotusa, opisany jako U. parthenopipes. Teraz sama jestem ciekawa, czy to rzeczywiście on. Różnice pomiędzy kwiatami tych dwóch są minimalne.

Nie sądziłam, że wrzucę tak trudną zgadywankę, ale o tyle fajnie, że z tej zabawy dowiaduję się ciekawych rzeczy :)

A ja nawet nie pomyślałem, aby sprawdzić Twoja listę roślin i tak walnąłem jak mi się skojarzyło, dopiero korektę zrobiłem po poście Spijając_nektar, że łatwiej przecież zajrzeć na tą listę

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie trochę zbyt łatwe, szczególnie, że widać wszystko dookoła, ale zdjęcia nowego nie chcę mi się robić, a nie wiem jeszcze co bym innego dodał. :D Mi przeszło przez myśl wrzucenie nienazwanego klona tłustosza lub muchołówki, też byłoby trudne :D.

post-6044-1413047919_thumb.jpg

P.S. Mój 500 post!! :D

Edytowane przez Sevillo
Odnośnik do odpowiedzi